2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم تروخدا بیاید

396 بازدید | 38 پست

منو شوهرم دیروز سر ی بحث کوچبک دعوا کردیم اون گفت دیگ زنگ نزن بهم(اون ماموریته از هم دوریم)

بعدش از دیروز هرچی زنگ میرنم میرنه مشغولی میگه دلم نمیخواد باهتت حرف بزنم یا میگه هر زری داری تو پیام بگد

اخه حالت عادی وقنق باهم دوستیم رفتارش خوبه ولی وقتایی ک دعوا میکنسم دیگه مثثثثه سگ هی باید برم منت کشی منم دیگ خسته شدم

از ی طرفم اصلا لاقت دوریشو ندارم نمیتونم 

ولی اون میتونه واقعا چون دلش نمیخواد حرف بزنه

تا ی ساعت پیش شاید پونصد بار زنگو پیام دادم با التماس ک جوابمو بده ولی هیچ جوابی نداد

بنظرتون چکار تروخدا راه کار بدید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو بیخیال شو زنگ نزن تا یکم بگذره ! 

اون لج کرده 

انقد هم آویزون نباش و حس بی ارزشی ب خودت نده 

دیگه زنگ نزن 

تا خودش بزنه

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

وقتی میگن زنگ نزن یعنی چی؟ 

زنگ ن ز ن 

500 بار 

ولش کن 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

2790
2778
2791
2779
2792