سلام دوستان مشکل من جاریم هست که فوق العاده حسود هست که قبلا گفتم از بعصی کارهاش مثلا امروز من تصمیم گرفتم قالیچه های اشپزخونه رو با شوشو ببریم خونه مادر شوهر بشوریم البته با کمک خواهر شوهرم که اونم چندتا قالیچه داشت حالا این خانم. بلافاصله کار من رو فردا تقلید کرد به کنار و اغراق به این که اولین بارشه به کنار. ....قضیه از اینجا شروع شد شوهرم رفت سرکار و تند تند بهم زنگ میزنه کلا و امروز طبق معمول بهم زنگ میزد این خانم. وقتی من با شوهرم حرف میزد. به مادر شوهرم اینا و خواهر شوهرام گفت اه اه اه اخلاق حمید یعنی شوهر من. مثل زناست همش میخواد کنترل کنه ال و بل و. اون یکی خواهر شوهرم تایید میکرد منم شوهرم ازم میپرسید نهار خوردی میگفتم اره خیالت راحت بلند بلند میگفتم این خانم بشنوه ولی خودم رو به نشنیدن زدم آی حرص خوردم امروز..
🌺🌺🌺🌺🌺🌺دنی مزون واردات مستقیم لباس ترک سیسمونی ، با قیمت های بسیار مناسب، جنس عااالی ترک تضمینی صد در صد کانال https://tlgrm.me/sismonistanbul 8 شماره تل گرام : 09147131382 . ارسال با پست و پیک داریم ... اینستا: danimezon2018
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم میدونم مسئله برای تو مهم هست اما خودت یکبار پستت رو بخون
مردم مشکل سرطان نازایی مالی جهیزیه خیانت ووووووو...هزاران مشکل ریز و درشت دارن خدا را شکر کن که مشکل زندگیت فرش شستن همزمان جاریت با تو هست و روح و روانت رو بهم نریز برای این دست مسایل