2777
2789
عنوان

جاری و .....

539 بازدید | 29 پست

سلام دوستان مشکل من جاریم هست که فوق العاده حسود هست که قبلا گفتم از بعصی کارهاش مثلا امروز من تصمیم گرفتم قالیچه های اشپزخونه رو با شوشو ببریم خونه مادر شوهر بشوریم البته با کمک خواهر شوهرم که اونم چندتا قالیچه داشت حالا  این خانم. بلافاصله کار من رو فردا تقلید کرد به کنار و اغراق به این که اولین بارشه به کنار. ....قضیه از اینجا شروع شد شوهرم رفت سرکار و تند تند بهم زنگ میزنه کلا و امروز طبق معمول بهم زنگ میزد این خانم. وقتی من با شوهرم حرف میزد. به مادر شوهرم اینا و خواهر شوهرام گفت اه اه اه اخلاق حمید یعنی شوهر من. مثل زناست همش میخواد کنترل کنه ال و بل و. اون یکی خواهر شوهرم تایید میکرد منم شوهرم ازم میپرسید نهار خوردی میگفتم اره خیالت راحت بلند بلند میگفتم این خانم بشنوه ولی خودم رو به نشنیدن زدم آی حرص خوردم امروز..

خخخخخ

🌺🌺🌺🌺🌺🌺دنی مزون واردات مستقیم لباس ترک سیسمونی ، با قیمت های بسیار مناسب، جنس عااالی ترک تضمینی صد در صد کانال https://tlgrm.me/sismonistanbul  8 شماره تل گرام : 09147131382  . ارسال با پست و پیک داریم ... اینستا: danimezon2018

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تلفنت تموم شد میگفتی  چقدر لذت میبرم  همسرم  با این ک سر کاره  مراقب ناهار ...

مادر شوهرم اینا خوششون میومد فقط گفتم خیالت راحت مادر شوهرم گفت وای انقدر سابقه ما خرابه میترسه نهار نخوری گفتم نه میترسه اون نباشه من خودم روم نشه و حواسم به خودم نباشه

مگه هنوز مدهکه به حرف وکارای جاری فکرمیکنن😕

بابا نمیدونی که چون همیشه خونه مادر شوهرمه. هر دفعه میرم یه متلک بارم میکنه یا یه کاری میکنه ناراحتم میکنه.

عزیزم میدونم مسئله برای تو مهم هست اما خودت یکبار پستت رو بخون 

مردم مشکل سرطان نازایی مالی جهیزیه خیانت ووووووو...هزاران مشکل ریز و درشت دارن خدا را شکر کن که مشکل زندگیت فرش شستن همزمان جاریت با تو هست و روح و روانت رو بهم نریز برای این دست مسایل 

حالا اونم قایچه اش رو بشوره مگه چه ضرری به شما میزنه که ناراحت شدی😕😕

چقدر خودتون رو درگیر این چیزای الکی میکنید

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
خب توهم حرصشو دربیار ولی نه تابلو بازی.خیلی شیک وباکلاس.خخهخ.مثلا تلقنت تموم میشد میگفتی اقا حمیدبود ...

اخه میدونی از اول از توجه شوهر من بهم بدش میومد و شوهرش رو یاد میداد به شوهرم متلک بندازه دید جواب نمیگیره الان میخواد اتو بگیره دستش

مادر شوهرم اینا خوششون میومد فقط گفتم خیالت راحت مادر شوهرم گفت وای انقدر سابقه ما خرابه میترسه نهار ...

خوب کاری کردی..و ب این مدل آدم ها فقط کم محلی جواب میده

به زندگیم خوش اومدی....