2789
عنوان

کنکور زبان

294 بازدید | 14 پست

دوستان من امسال میرم دهم .....میخواستم سال کنکورم . کنکور زبان هم بدم برای دبیری زبان تو آموزشگاه ها 

چه منابعی بخونم قطعی قبول بشم؟ البته ۳ ساله ک خودمم دارم میرم کلاس زبان 

و اینکه چند سال طول می‌کشه دانشگاه تموم شه؟ ۴ سال؟؟؟

اموزشگاه ک دبیری نداره میری خصوصی درس میدی با دیپلمم میشه منتها مدرک ttc میخواد

دانشگاهم بستگی داره بعضیا 6 ترمه تموم میکنن بعضیا 7 بعضیا تا 12 ترمم میرن ک سنوات میخورن ولی اصلش 8 ترمه 

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

کلاس زبان بیرون هیچ ربطی به قبولی تو کنکور زبان نداره

دانشگاهشم بستگی به رشته ای داره که میری

اگه دبیری زبان بری اره 4 سال

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوست من دیپلم زبانش و که گرفت چون رتبه برتر بود داخل همون آموزشگاه زبانش استخدام شد برای تدریس...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

اموزشگاه ک دبیری نداره میری خصوصی درس میدی با دیپلمم میشه منتها مدرک ttc میخواددانشگاهم بستگی داره ب ...

یعنی نمیشه کنکور بدم برم تو آموزشگاه ها تدریس کنممم؟ بعد از تموم شدن دانشگاه 

از الان چیکار کنم ک قبول شدم این رشته؟

خوب منابع چی باید بخونم میدونی شما؟

نه عزیزم من کنکور زبان ندادم ولی زبان عمومی خودم رو انلاین با میلاد قریشی می خوندم به نظرم استاد خوبیه

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

یعنی نمیشه کنکور بدم برم تو آموزشگاه ها تدریس کنممم؟ بعد از تموم شدن دانشگاه از الان چیکار کنم ک قبو ...

اموزشگاه خصوصی به کنکور و دانشگاه کاری نداره میتونی دیپلمت رو هم ک گرفتی با مدرک ttc درس بدی

میتونی هم دانشگاه اموزش زبان بخونی بدون ttc درس بدی. 

یعنی یا ttc (چه دانشگاه رفته باشی چ نرفته باشی) 

یا مدرک دانشگاهی اموزش زبان

ولی اموزشگاه درس دادن ببخشید خر حمالیه همه هم میگن

من 1 سال دارم درس میدم میخوام بیام بیرون برم تو ی شغل دیگه

اموزشگاه خصوصی به کنکور و دانشگاه کاری نداره میتونی دیپلمت رو هم ک گرفتی با مدرک ttc درس بدیمیتونی ه ...

یعنی به درد نمیخوره آموزشگاه ؟؟ خوب کنکور زبان بدم دانشگاهمو برم کجا میتونم کار کنم؟

در واقع این به عنوان شغل دوممه

برای شغل اولم یه چیز دیگه در نظر دارم

یعنی به درد نمیخوره آموزشگاه ؟؟ خوب کنکور زبان بدم دانشگاهمو برم کجا میتونم کار کنم؟در واقع این به ع ...

میتونی دبیر شی مترجم شی ولی درامد انچنان نداره زبان

مگر اینکه اموزشگاه زبان بزنی و کارتم بگیره ک اونم باید قبلش چن سال خر حمالی کرده باشی تجربه و سابقه داشته باشی🙄

عزیزم من یه کانال زبان دارم که نکات کنکور زبان و نهایی کار میکنم

دوست داشتی بگو لینک بدم

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.