2777
2789
عنوان

معده عصبی

70 بازدید | 9 پست

چند روزه معدم احساس میکنم سنگینه انگار سنگ گذاشتن روش اونم میزنه به وسط قفسه سینه ام. بعضی وقتا پشت

نفس میکشم درد میگیره

زیر دنده سمت چپ وقتی میشینم انگار سوزن میزنن

قبلا مشکل معده داشتم

اینا علائم معده عصبی هست؟

چکار باید کرد؟

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

فکر کردم داری اون کاربر فاقد شخصیته رو میگی

میرکت، پستانداری کوچک و گوشتخوار است که در تیره خدنگ قرار دارد. با این همه میرکت‌ها در زمین‌های خشک و مراتع آفریقا و نه در باتلاق‌ها زندگی می‌کنند. آن‌ها هنگامی که بخواهند اطراف خود را برای در امان ماندن از شکارچیان در نظر بگیرند، به طرز قابل توجهی روی دو پای خود می‌ایستند و این از ویژگی‌های معروف میرکت‌ها است.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره هیچی باید خودتو شاد کنی من الان سه هفتس اینجوریم

همیشه ذهنم درگیره 

الکی اگه بخندم میگن دیوونه شدم😕

اصلا خندم نمیگیره خیلی وقته نخندیدم

سخته راستش شاد کردن خودم 

همیشه ذهنم درگیره الکی اگه بخندم میگن دیوونه شدم😕اصلا خندم نمیگیره خیلی وقته نخندیدمسخته راستش شاد ...

پس مشکلتو رفع کن

منم نمیتونم خودمو شاد کنم دارم ار فضای سم دور میشم 

پس مشکلتو رفع کنمنم نمیتونم خودمو شاد کنم دارم ار فضای سم دور میشم

هر بحث یا دعوا یا موقعیت ناخوشایند روم اثر میزاره. الان چندروزه همینه با دلیل یا بی دلیل

مشکلات پخش و پلا هس منظور زوم یدونه نیس

میفهمم چی میگیمحیطو عوض کن مسافرت کناعصابت حساس شده

مجردم ۲۰سالمه تنها جایی نمیتونم برم من از خدامه چندماه برم مسافرت .نیاز به مسافرت دارم

ولی چند روز پیش بدجور حرصم گرفت عصبانی شدم علاوه بر معده سردردش ۲ ۳ روز باهام بود😓

خیلی خستم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز