2777
2789
عنوان

خدایا از بابت این مرد ممنونم

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 53 پست
دختر من قبلا توی مدرسه خیلی حسرت می‌خورد اینو تو عالم کودکی بین گفته هایش برای شوهرم تعریف کرد من وا ...

خدا رو شکر

انشالله زندگیت روز به روز بهتر بشه

سعی کن زیاد خوشبختیت رو به کسی نگی

اونایی که شرایطشون مثل شما نیست حسرت میخورن انرژی منفیش میاد توی زندگیتون 😘😘😘

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من قبلا توی مدرسه خیلی حسرت می‌خورد اینو تو عالم کودکی بین گفته هایش برای شوهرم تعریف کرد من وا ...

عزیزم خواهرتون بهتون کمک نمی کردند؟؟؟ پدر و مادرتون چی؟؟؟ چرا بزارن بچه اینقدر حسرت به دل بمونه؟؟؟؟؟

عزیزم درسته درک میکنم ولی ۷ جفت براش بعد کوچیک میشه از جیب ماهم که نرفته لااقل یه چیز دیگه میخرید یا به دختر بگو دو جفتش ببخشه به کسی بگوشاید اونم مثل گذشته تو حسرت بخوره که نداره این طوری کمک وبخشیدن هم یاد میگیره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اینجا که کسی نمیشناسه ولی جلو فامیل و آشنا داد نزن که خوشبختی ، چشم میزنن

چرا اینجا هم تاثیر میزاره بالاخره شاید کسی نداره حسرت بخوره بعد انرژی منفیش بره برا استاتر حالا اگه کسی درک داشته باشه میفهمه که استاتر هم یه بحرانی را پشت سر گذشته حتما بالاخره بعد هر سختی آسانی هست زندگی در کل همینه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

انشاالله  که همیشه شاد خوشحال وخوشبخت باشین فقط اگه بین بچه ها فرقی نزاره برا دختر شما ۷ جفت کفش خریده وبچه خودشم باید بخره حداقل  دو سه جفت کفش البته اگه یکی باشه آنا گفتین بچه های خودش یعنی دوتا یابیشترن اینجوری اگه بچه هاش  دو تا هم باشن هرکدوم و دو جفت خریده باشه براشون  میشه فقط ۱۱ جفت کفش بدون بقییه  ببخشید ها من داداشم مغازه  کیف وکفش داره همین دیشب مغازه کمکش بودم صحبت  کفش خر یدن ملت بود  گفت ۱۲ ساله تو این کارم تا حالا نشده کسی بیشتر از دو جفت اونم هر صد تایی شاید یکیشون دو جفت واسه بچش بخره  معازشم بهترین جای شهره  حالا همسر شما ۷جفت فقط برا دختر شما خریده  .!!!!یکم دیگه اغراقه ۷ جفت کفش نتونستم باور کنم اینجا شاید که نه صددرصد کسانی هستن که حتی یه جفتشم  نمیتونن واسه بچشون بخرن  و شما باعث میشن  باور کنن وغصه  بخورن  این کارتون واقعا  شایسته که نیست بلکه بسیار هم اشتباهه 

خودت بخوای بچینی به اندازه توانت میچینی و این ممکنه بد از آب در بیاد اما اگر بدی دست خدا بچینه خوشگل ...

به به قشنگ ترین جمله ای که شنیدم تو نی نی سایت

واقعا موافقم باهاتون خدا خودش همه چیز را جور میکنه😍😍به بهترین شکل

انشاالله که همیشه شاد خوشحال وخوشبخت باشین فقط اگه بین بچه ها فرقی نزاره برا دختر شما ۷ جفت کفش خری ...

دقیقا

اگه برا پسرا هم همینقدر خرید کرده باشن 21 جفت کفش خریدن که 18 جفتش اسرافه

یا حداقل 15 جفتش

دقیقااگه برا پسرا هم همینقدر خرید کرده باشن 21 جفت کفش خریدن که 18 جفتش اسرافهیا حداقل 15 جفتش

ها همینه دیگه خدا به همه یه همسر لارج ودست ودلباز عطا کنه حالا مرد وزنش فرق نداره به هر دو جنسش عطا کنه اما وقتی هم عطا کرد دیگه نباید اسراف  کنیم۲۱ جفت کفش بخریم.  اینکه باید چند تا هم جاکفشی  براشون بخریم  اسراف  توی اسراف میشه  خدا هم قهرش میگیره دیگه یهو دیدی اینم فراری داد