2777
2789
از محیط و و جامعه و ادمایی که باعث شدن گم بشیم دلگیرم نمیتونم ببخشمشون من خیلی از بهترین روزامو سوز ...

همیشه هم تقصیر جامعه و محیط نیست 

یه جایی باید زره مون رو در بیاریم و بپذیریم که ماهم خطا داشتیم 

همچنان بازم اینا همه ش حرفه باید شروع کنیم...

در حال تلاش برای پیدا کردن خود.
از دل برآمده‌ست که میشه درکش کرد. منم درگیرشم، تنها کاری که میتونستم بکنم ساختن یه اکانت توی فضای مج ...

من چند بار خودمو گم کردم

درحدی که فیلم بازی کردم انقد گفتم این منم💔🤌خود واقعیم نبودم...

خدا برای باعث وبانی حال بد دلمون نسازه

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همیشه هم تقصیر جامعه و محیط نیست یه جایی باید زره مون رو در بیاریم و بپذیریم که ماهم خطا داشتیم همچن ...

درسته حس میکنم  خیلی بالا پایین داشتی تو زندگی و همچنین اهل مطالعه و ارتقا   حس خیلی خوبی ازت میگیرم  

من چند بار خودمو گم کردمدرحدی که فیلم بازی کردم انقد گفتم این منم💔🤌خود واقعیم نبودم...خدا برای باع ...

من هر چی بیشتر بهش نگاه میکنم بیشتر دلم برای خودِ طفلکی ای میسوزه که سالهاست پنهان شده 

واقعا چرا باید مورد تعریف و تمجید قرار گرفتن، از خودمون به دیگران دروغ میگیم؟

درسته حس میکنم خیلی بالا پایین داشتی تو زندگی و همچنین اهل مطالعه و ارتقا حس خیلی خوبی ازت میگیرم

همه بالا پایین دارن... ممنونم بابت محبتت و راستش همچنین   

آخ گفتی😞🥺

یه روزایی آدم ضعیف و شکننده میشه و بقیه پالس این ها رو میگیرن و دقیقا میان مانور روی ضعفات فرصت ترمیم و محکم شدن نمیدن مجبور میشی برا دووم آوردن نقش بازی کنی و بعدش چند سال نوری از خودت دور میشی

من هر چی بیشتر بهش نگاه میکنم بیشتر دلم برای خودِ طفلکی ای میسوزه که سالهاست پنهان شده واقعا چرا بای ...

انگار درون خودت یه کودک آسیب دیدس که پنهان شده دل به دلش که میدی میبین شروع کردی زجه زدن

یه روزایی آدم ضعیف و شکننده میشه و بقیه پالس این ها رو میگیرن و دقیقا میان مانور روی ضعفات فرصت ترمی ...

وای دقیقا من پشت اون اتفاق  افسردگی شدید شدم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔