01world_of_our_own مدیر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4462 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 25 پست 10 روزه هیچکاری نمیتونم بکنم فکرم درگیره روحم درد میکنه امروزم الکی گذشت 1403/06/21 | 18:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تریفا عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1187 از محیط و و جامعه و ادمایی که باعث شدن گم بشیم دلگیرم نمیتونم ببخشمشون من خیلی از بهترین روزامو سوز ... همیشه هم تقصیر جامعه و محیط نیست یه جایی باید زره مون رو در بیاریم و بپذیریم که ماهم خطا داشتیم همچنان بازم اینا همه ش حرفه باید شروع کنیم... در حال تلاش برای پیدا کردن خود.
دختران_آریایی۹۰۹۵ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 17086 از دل برآمدهست که میشه درکش کرد. منم درگیرشم، تنها کاری که میتونستم بکنم ساختن یه اکانت توی فضای مج ... من چند بار خودمو گم کردمدرحدی که فیلم بازی کردم انقد گفتم این منم💔🤌خود واقعیم نبودم...خدا برای باعث وبانی حال بد دلمون نسازه وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔
01world_of_our_own مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4462 همیشه هم تقصیر جامعه و محیط نیست یه جایی باید زره مون رو در بیاریم و بپذیریم که ماهم خطا داشتیم همچن ... درسته حس میکنم خیلی بالا پایین داشتی تو زندگی و همچنین اهل مطالعه و ارتقا حس خیلی خوبی ازت میگیرم
تریفا عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1187 من چند بار خودمو گم کردمدرحدی که فیلم بازی کردم انقد گفتم این منم💔🤌خود واقعیم نبودم...خدا برای باع ... من هر چی بیشتر بهش نگاه میکنم بیشتر دلم برای خودِ طفلکی ای میسوزه که سالهاست پنهان شده واقعا چرا باید مورد تعریف و تمجید قرار گرفتن، از خودمون به دیگران دروغ میگیم؟ در حال تلاش برای پیدا کردن خود.
دختران_آریایی۹۰۹۵ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 17086 از محیط و و جامعه و ادمایی که باعث شدن گم بشیم دلگیرم نمیتونم ببخشمشون من خیلی از بهترین روزامو سوز ... آخ گفتی😞🥺 وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔
تریفا عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1187 درسته حس میکنم خیلی بالا پایین داشتی تو زندگی و همچنین اهل مطالعه و ارتقا حس خیلی خوبی ازت میگیرم همه بالا پایین دارن... ممنونم بابت محبتت و راستش همچنین در حال تلاش برای پیدا کردن خود.
01world_of_our_own مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4462 آخ گفتی😞🥺 یه روزایی آدم ضعیف و شکننده میشه و بقیه پالس این ها رو میگیرن و دقیقا میان مانور روی ضعفات فرصت ترمیم و محکم شدن نمیدن مجبور میشی برا دووم آوردن نقش بازی کنی و بعدش چند سال نوری از خودت دور میشی
01world_of_our_own مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4462 من هر چی بیشتر بهش نگاه میکنم بیشتر دلم برای خودِ طفلکی ای میسوزه که سالهاست پنهان شده واقعا چرا بای ... انگار درون خودت یه کودک آسیب دیدس که پنهان شده دل به دلش که میدی میبین شروع کردی زجه زدن
دختران_آریایی۹۰۹۵ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 17086 یه روزایی آدم ضعیف و شکننده میشه و بقیه پالس این ها رو میگیرن و دقیقا میان مانور روی ضعفات فرصت ترمی ... وای دقیقا من پشت اون اتفاق افسردگی شدید شدم وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔
01world_of_our_own مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4462 وای دقیقا من پشت اون اتفاق افسردگی شدید شدم بعد که اسیب دیدی کسی نیست دورت
دختران_آریایی۹۰۹۵ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 17086 بعد که اسیب دیدی کسی نیست دورت نه خدایی مادرم وشوهرم بودن وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔