2777
2789

به چند تا سوال برای خودت جواب بده میفهمی این وضعیت ادامه داره یا نه...

1.چه اتفاقی افتاده دقیقا؟

2.تو نسبت به این اتفاق چه حسی داری؟

3.حالا باید چه کنی؟

در حال تلاش برای پیدا کردن خود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم متاسفانه همینم دلم بگیره روحم اذیت باشه نمیتونم یه استکانم بشورم...نشونه ضعیف بودنمونه

نمیدونم چرا حالم خوب و تثبیت نمیشه یه حالتهایی برای حسرته که بقیه حتی متوجهش نمیشن

به چند تا سوال برای خودت جواب بده میفهمی این وضعیت ادامه داره یا نه...1.چه اتفاقی افتاده دقیقا؟2.تو ...

ممنون گلی  این سوالا نظم میده به ذهن    من باید تغیییر رفتاری و شخصیتی داشته باشم  هر دفعه زمین میخورم خسته تر میشم 

ممنون گلی این سوالا نظم میده به ذهن من باید تغیییر رفتاری و شخصیتی داشته باشم هر دفعه زمین میخو ...

دقیقا میفهمم چی میگی، از یه جایی بَر میخوره بهت 

بلند میشی و خودتو جمع میکنی 

اما نمیدونم این جا، دقیقا کجاست..

نمیدونم چرا حالم خوب و تثبیت نمیشه یه حالتهایی برای حسرته که بقیه حتی متوجهش نمیشن

من درکت میکنم الانم همینم البته از دو سه روز پیش حالم بهتره...

به نظرم ما محکوم به زندگی هستیم باید پاشیم ومصمم ادامه بدیم

میخوام از فردا شروع کنم نماز بخونم...خوبه ارام میشیم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

تاپیکتو خوندم عزیزم اتفاقی مشکل منه دقیقا و نمیدونی چه زجری داره

از دل برآمده‌ست که میشه درکش کرد. منم درگیرشم، تنها کاری که میتونستم بکنم ساختن یه اکانت توی فضای مجازی "مثلا نی نی سایت" بود تا بتونم از اینجا شروع کنم کم کم خود واقعیم رو عرضه کنم 

تا بعدا در فضای واقعی یه زمینه ای برای این کار داشته باشم

من درکت میکنم الانم همینم البته از دو سه روز پیش حالم بهتره...به نظرم ما محکوم به زندگی هستیم باید پ ...

بعضی وقتا دلت میخواد یکی درکت کنه و همراهت باشه  بعضی راه های طولانی که محکومی تنهایی طیشونو کنی از نفس میندازتت

از دل برآمده‌ست که میشه درکش کرد. منم درگیرشم، تنها کاری که میتونستم بکنم ساختن یه اکانت توی فضای مج ...

از محیط و و جامعه و ادمایی که باعث شدن  گم بشیم دلگیرم نمیتونم ببخشمشون من خیلی از بهترین روزامو سوزوندم