2777
2789
عنوان

مادرشوهر

125 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من تو زندگیم خیلی مشکل برام پیش اومده اگر تاپیکامو بخونید متوجه میشید 

من دارم جدا میشم ،، مادر شوهرم یه جادوگر به تمام معناست ( الان شاید بگید از مادر شوهر غول درست کردی ) ولی به جان عزیزی پدرم عین واقعیته 

از وقتی که قهر امدم رزق و روزی خانواده م بسته شده ، کلا همش دعوا داریم انگار دشمن خونی هستیم درحالیکه قبلش اصلا اینجوری نبودیم ، نمی‌دونم چرا کلا روزی مونو. بدجوری بسته ، هم دیگه رو مثل گرگ میبینیم 

حالا چکار کنم ، هزینه دعا هم ندارم ،،، یه راه کار اگر میدونید بهم بگید تورو خدا ثواب داره 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا سمت دعا و اینا نرو. ایت الله بهجت برای رفع طلسم و دعا چند تا توصیه  دارن انجام بده صد در صد اوکی میشه 

خواندن چهارقل 

خواندن ایه الکرسی 

همراه داشتن قران کوچک 

روزی ۴۰ یا ۵۰ ایه قران خوندن 

‌پخش اذان  در خانه

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
مرسی عزیزم تا چند روز بخونم این دعاها رو ؟!

ی تایمی انجام بدین. چیز زمان بری نیست. حتی میتونید روزایی که وقت ندارید ۵۰ ایه بخونید پنج ایه بخونید. 

ولی خیلی تاثیر داره 

و ان یکادم بخونید . حدیث کسام یا بخونید یا توخونه. پخش کنید 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

چند سالته؟چرا تو دوران نامزدی بیشتر فکر نکردی؟البته هنوزم دیر نیست،بقیه تو زندگی تو نیستن ک بدونن دقیقا تو چ حال و اوضاعی هستی اگر واقعا فکر میکنی اشتباه کردی برو پیش مشاور و اگه اونم گفت بهتره جدا شی،بهتره تا یه بچه رو وارد یه زندگی اشتباه نکردی جدا شی.برو پیش مشاور همه ی جوانب رو در نظر بگیر و یادت باشه که هر تصمیمی که بگیری یه خوبیا و یه بدیایی داره اینارو واسه خودت یادداشت کن ببین طلاق گرفتن نفع بیشتری برات داره یا آشتی کردن و در نهایت خودت تصمیم بگیر.

چند سالته؟چرا تو دوران نامزدی بیشتر فکر نکردی؟البته هنوزم دیر نیست،بقیه تو زندگی تو نیستن ک بدونن دق ...

اون نمیاد پیش مشاور بارها بهش گفتم قبول نمیکنه 

دست رو دلم نذار خواهر 😔