2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

198 بازدید | 6 پست

سلام

چرا وقتی من از حجم اینترنت گوشیم استفاده میکنم ش ارژ اصلی سیم کارت هم کم میشه؟؟

حجم اینترنتم زیاد هم هست یعنی تازه گرفتم

سیم کارتم اعتباری ایرانسله

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

ایرانسل کلا مرده خوره من هروقت واسه گوشیم بسته میخرم نمیزارم تو گوشیم شا_رژ بمونه نهایتا یه بسته مکالمه هم میخرم اما نمیزارم گوشیم شا_رژ داشته باشه

متی ترانا و نراک...اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا واسه خالهی منم همین جوریه بااین که حجم نت داره ولی ازشارژش کم میکنه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

اگر از شارژتون خود به خود کم میشه زنگ بزنید ۷۰۰. احتمالاً چندتا طرح هزینه‌بر براتون فعال شده. 

کد اتمام بسته رو هم اگر نزدید، بزنید. 

#3*2*3*555*

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
اگر از شارژتون خود به خود کم میشه زنگ بزنید ۷۰۰. احتمالاً چندتا طرح هزینه‌بر براتون فعال شده.  ...

ممنون

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.