2777
2789
عنوان

مامانای عزیز و باردارهای محترم

276 بازدید | 10 پست

من ماما هستم 

هر سوالیدر حیطه زنان ،بارداری ،زایمان دارید میتونید ازم بپرسید ،خوشحال میشم راهنماییتون کنم 

فقط کافیه پیج منو فالو کنید و اونجا مشاوره بشید 

آدرس : womens-counseling

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی سونو مجدد بده اگ همین نظر رو داشت بعد برو برای سقط

بنظرتون کی سونو رو تکرار کنم اصلا درد یا لکه بینی ندارم 

همون سقط خاموشه گمونم 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

گلم تورو خدا سوال منم جواب بده من  باردارم ۶ هفته خون ریزی کردم رفتم سونو هماتوم ۴ سی سی دارم الان دو هفته استراحت میکردم ولی با شوهرم قهرم دیگه کمکم نمیکنه میتونم خودم پاشم ناهار شام بزارم یا رو صندلی بشینم ظرفامو بشورم دکتر شیاف سیکولوژست و دوفاستون نوشته برا صبح وشب

گلم تورو خدا سوال منم جواب بده من باردارم ۶ هفته خون ریزی کردم رفتم سونو هماتوم ۴ سی سی دارم الان د ...

اره عزیزم میتونی فقط کار سنگین نکن نزدیکی نداشته باش پله بالا پایین نکن و وسیله سنگین بلند نکن ، بقیه کارا رو میتونی آروم انجام بدی

اره عزیزم میتونی فقط کار سنگین نکن نزدیکی نداشته باش پله بالا پایین نکن و وسیله سنگین بلند نکن ، بقی ...

باشه ممنون خدا خیرت بده فقط کارای خونه مثل غذا و ظرف شستن دوهفته برام ظرف شست کلی منتن میزنه برام ۴ سی سی زیاده یا کم تو هفته ۶ 

ی مقدار زیاده

وای چیکار کنم با حرص کیشدن هماتوم زیاد میشه یا نه اخه خیلی عصبی شدم فقط با شوهرم دعوا میکنیم ببخشید زیاد سوال میکنم خیلی نگرانم یکی هم اینکه دور ناف و زیر شکمم بعضی وقتا درد میکنه از هماتومه ؟

وای چیکار کنم با حرص کیشدن هماتوم زیاد میشه یا نه اخه خیلی عصبی شدم فقط با شوهرم دعوا میکنیم ببخشید ...

نه عزیزم ربطی به هماتوم‌ نداره 

چون رحم داره بزرگ میشه احساس کشیدگی دارید