2777
2789
فافا دیشب چند نفرررررر تاپیک بیداری زدن ولی سریع تعطیل میشد.  گفتم یعنی هیچ کس نمیتونه مثل فافا ...

سلام سمانه جون.خوبی عزیزدلم

نمیخام وارد بحثتون بشم که خدایی نکرده ناراحتی پیش بیاد

ولی واقعا ناراحتم ازدست خودم.امیدوارم منو ببخشی من فقط و فقط قصدم شوخی بود و خودم این مشکلو دارم.امیدوارم ازدلت درومده باشه خانومی چون واقعا خیلی پشیمون شدم خیلی💐💐💐💐💐💐💐بازم ببخشید عزیزم قصد بدی نداشتم به جون پسرم😘😘😘

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سمانه جون.خوبی عزیزدلم نمیخام وارد بحثتون بشم که خدایی نکرده ناراحتی پیش بیاد ولی واقعا ناراح ...

سلام صبا جان،عزیزم من ناراحت نیستم. میدونم تو منظوری نداری. میدونم شوخی، من خودم ناراحت بودم واسه چیزایی ک تو خونمونه. یکم زود رنج شدم. ناراحت شدم ک اون جوری شب بخیر گفتم ولی دیگه رومم نشد بیا بگم.منم معذرت میخوام

سلام صبا جان،عزیزم من ناراحت نیستم. میدونم تو منظوری نداری. میدونم شوخی، من خودم ناراحت بودم واسه چی ...

توحق داشتی خانوم گل من خودم گاهی حوصله خودمم ندارم.ولی بخدا نمکم زیاده نمیدونم چرا😢😒

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
میدونم میشناسمت. من خودم یکم اینجوری شدم. 🌸😘

سمانه من فردا میخام برم اصلاح.باور میکنی همش فک میکنم خداکنه دستش خوب باشه؟؟؟؟

واقعا حقیقت داره اصن 

اشك تو جشام حلقه زد،شد فيلم هندي😂😂😂

😈😈😈😈بذار از دلش درارم

سمانه من فردا میخام برم اصلاح.باور میکنی همش فک میکنم خداکنه دستش خوب باشه؟؟؟؟ واقعا حقیقت داره اصن ...

من خودمم اینو میگم. یکی ابروهامو برداشت بعدش تا در اومد همش خونه بودم و اعصابم خورد بود. دیگه نرفتم....  

😂😂😂😂

والا😂😂😂😂

فافا من فردا اصلاح دارم.ب نظرت اینکه میگن دست ارایشکر خوب باشه راسته ؟

من خودمم اینو میگم. یکی ابروهامو برداشت بعدش تا در اومد همش خونه بودم و اعصابم خورد بود. دیگه نرفتم. ...

واااای😱سمانه من کارم تموم شه اعصابم خورد شه همش میگم دستش خوب نیست

ی بار ی جا رفتم خیلی خوب بود ن بندش درد داشت هم ابروهامو خوب برداشت ولی اومدم خونه شبش انقد زاااار زدم ک نگو.الان دوس دارم برم پیشش ولی میترسم.میخام برم ی جای جدید