2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

192 بازدید | 19 پست

من یه هفته است اومدم موندم خونه مادرم بینی مو عمل کردم بعد همون روز اول بعد عمل دلم آب هویج خواست خونه مادرم کسی نبود برام بخره یه پسر کوچیک هم دارم بعد گفتم مامان شوهرم رفته بیرون میخواست بره جایی حتی زنگ زدم گفتم رفتی بیرون گفت آره گفتم اومدنی آب هویج میخری گفت باشه بعد خانواده شوهرم مسخره کردن و گفتن یه آب هویج برای دخترشون نمیتونن بخرن فردای اون روز پسرم شیر خشک نداشت من گفتم به شوهرم گفت میخرم رفته چندتا داروخونه نداشته بعد به خواهر شوهرم گفته بخر اونم گفته نداره داروخونه پدرشوه م و مادر شوهرم رفتن خریدن الان مامانم قضیه آب هویج فهمیده خیلی ناراحت شده رفته دوتا شیر خشک خریده و پوشک گفت این سه تا رو از خونه تون آوردی امشب شوهرت میاد شام میدم دستش ببره بده به مادرش فکر می کنند ما هیچی خرج تو و بچه آت نمیکنیم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماشالله پرو هستند 

مادرت شما را تر و خشک کنه 

بچه شما را نگه داره 

غذا جلو داماد بزاره 

وقت میکنه اب هویجم بگیره ؟؟؟؟

حالا گفتن کی این حرف و به گوش مادرت رسونده؟

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
میگفتی شوهرت برات بخره، مادرشوهر کی مثل مادر آدم میشه راحت باشی زنگ بزنی از بیرون چیزی برات بیاره

گفتم شوهرم بخره دیگه آب هویج مسخره کردن و گفتن نمیتونن برای دخترشون یه آب هویج بخرن

ماشالله پرو هستند مادرت شما را تر و خشک کنه بچه شما را نگه داره غذا جلو داماد بزاره وقت میکنه اب هوی ...

خودم اون روز با شوهرم داشتیم می‌رفتیم دکتر یه عالمه بحث کردیم برگشت گفت منم اومدم گفتم

مامانتون حق دارن 

یه ذره هوستون و کنترل میکردین تا شوهرتون مامانتون برگردن ویار که نداشتین بچه دو ساله هم نبودین 

باتوجه به اینکه خونواده همسرتون  اب هویج و انقدر بزرگ کردن مامانتون خیلی خیلی حق دارن 

الان شما از طریق اسنپم میتونی خرید کنی انلاین پرداخت کنید پیک بیاره 

برای شیر خشک بچه هم  باتوجه به مسئولیت پذیری خونوادتون بهشون میسپردین حتما براتون هرجور شده پیدا میکردن بندگان خدا 

من حرصی شدم از دستتون هرچه زودتر این قضیه رو جمع کنید و جلو حرفای اضافه رو بگیرید 

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
گفتم شوهرم بخره دیگه آب هویج مسخره کردن و گفتن نمیتونن برای دخترشون یه آب هویج بخرن

یهو که بیشعور نشدن مسخره کنن یه مسله ساده رو ،قطعا از قبل زمینه بیشعوری رو داشتن.پس بهتر بود بهشون نمیگفتی اب هویچ رو. هرچند که عمل بینی هوسونه و ویار نداره. بهتر بود جلوی شکمتون رو‌میگرفتین تا شوهرتون بیاد واستون بخره. کنترل شکم.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
خودم اون روز با شوهرم داشتیم می‌رفتیم دکتر یه عالمه بحث کردیم برگشت گفت منم اومدم گفتم

اول اینکه شما اشتباه کردی به گوش مادرت رسوندی

بعد هم از شوهرت شاکی باش که اجازه داده اونا این حرف و بزنن 

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
مامانتون حق دارن یه ذره هوستون و کنترل میکردین تا شوهرتون مامانتون برگردن ویار که نداشتین بچه دو سال ...

اصلا حالم خوب نبود گفتم شوهرم رفته بیرون میخوره دیگه سرراهش من چه بدونم آخه

استباهت اینه به مادرشوهرت درخواست آب هویج میدی

به شوهرم گفتم بخره خریده آورده خانواده اش گفتن نمیتونن برای دخترشون آب هویج بخرن

یهو که بیشعور نشدن مسخره کنن یه مسله ساده رو ،قطعا از قبل زمینه بیشعوری رو داشتن.پس بهتر بود بهشون ن ...

شوهرم رفت خرید مسخره کردن دیگه