2777
2789
عنوان

میخام گریه کنم

513 بازدید | 38 پست

رفتم خونه برادر شوهرم یک لحظه بلند شدم یک چیز بردارم خم شدم شلوارم اندازه یک توپ پاره شد یک صدای بلند داد که خودم خجالت کشیدم برادر شوهرم سری رفت تو اتاق پسرش داشت از خنده منفجر شد شوهرم همون جا بود چادر سرم کردم رفتم سر غذا جاریم خندش می‌گرفت برادر شوهرم هم یک سر لبخند زد شوهرم تو راه خونه آنقدر حرف گفت آبرومو برده شلوارات چرا اینقدر تنگه

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدای سرت پیش اومده دیگه

کاش میگوزیدم ولی این نبود 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

اشکال نداره گذشت

شورتم فکر کنم دیده شد میخاستم آب شم

کاش میگوزیدم ولی این نبود

وای نگو اون که خیلی بدتره

باز این موجه شلوار پاره شده

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست