2777
2789
عنوان

رفتار عجیببه بنطرتون

114 بازدید | 17 پست

امروز با نامزدم بیرون بودم خیلی سرش مشغول کار بود کلا...

منم درکش کروم حالا ولی یسوال پرسیدم ازش همینطور که مشعول تایپ کردن بود

گفتم عزیزم دوست داری که جایی میرم خبر بدم بهت؟

گفت : مسافرتی یا جای خاصی باشه اره 

گفتم بیرون عادیو اینا رو چی

با بی حواسی گفت اخه ممکنه نبینم مخصوصا چند هفته دیگه خیلی کمتر سر گوشیم یدفه میبینی نصف زور ماموریتم😐

اینم بگم ۳۷ سالشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیر نده بهش والا نامزدت ادم نرمالیه حالا خوبه مثل مردای بد دل همش چکت کنه نزاره هیچا بری🥴

اخه خب ادم کسی رو که دوست داره مهمه کجاست یا چیکار میکنه

اینم خودش ب من هیچی نمیگه فقط سفر و اینا رو میگه

از نظر من عجیب نبود بیرون رفتن عادی اونقدر مهم نیس جوابشم منطقی بوده تعریف مهم بودن برای هرکسی فرق د ...

من بیشتر دوست داشتم اون خبر بده بهم جایی که میره ولی نمیدونم بازم...

من بیشتر دوست داشتم اون خبر بده بهم جایی که میره ولی نمیدونم بازم...

این نشونه تفاوت عقیده هاتون تو این مورده تو دوست داری اون بهت همه جزئیاتو بگه و متقابلا از این طریق بهت احساس با ارزش بودن بده اما اون ترجیح میده چیزای مهم رو فقط بگه و از تو هم همین انتظارو داره اصن دلیل نمیشه براش مهم نباشه فقط نگاهش فرق داره 

اگه ازش بخوای اونم میگه بهت اما وقتی مشغلش زیاده خیلی چیزا یادش نمیمونه 

این نشونه تفاوت عقیده هاتون تو این مورده تو دوست داری اون بهت همه جزئیاتو بگه و متقابلا از این طریق ...

اره انگاری امروز همش تو گوشی بود معذرت خواهیم کرد 

ولی بازم خودت میدونی دیکه زنیم ناراحت میشیم ناخداگاه..

اخه روی چیزای دیگه حساسه که مثلا شالتو سر کن یا یقه لباستو ببیند نمیخوام کسی دیکه ای جز من بدنتو ببینیه

اره انگاری امروز همش تو گوشی بود معذرت خواهیم کرد ولی بازم خودت میدونی دیکه زنیم ناراحت میشیم ناخداگ ...

از همینا مشخصه چقدر بهت اهمیت میده و دوستت داره ولی یه تفاوتای کلی بین طرز فکر زن و مرد هست وقتی اینارو بدونی کمتر ناراحت میشی