2777
2789
عنوان

دیشب جن دیدم 😭😭😱😨

| مشاهده متن کامل بحث + 4268 بازدید | 41 پست
ماقبلااصلانداشتیم بعدازوم دعا پیداش شد خیلیم جسور وپررو اصلا نمیترسه ازآدمتاحالا ندیدم همچین گربه ای ...

دقیقا. منم هرچقد سروصدا میکنم تکون نمیخورن. چشماشونم جوری برق میزنه ک وحشت میکنم

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دقیقا ولی من اصلا فکر نمی‌کردم خوابم انگار واقعیت یکم طولانیه اما بخون من همیشه جن و اینا رو ی شکل ت ...

واییی دختر مطمعنی همزاد نداری ؟ اخه نحوه خوابات شبیه خوابای منه؟ تو گربه یا سگ نمیبینی؟

واییی دختر مطمعنی همزاد نداری ؟ اخه نحوه خوابات شبیه خوابای منه؟ تو گربه یا سگ نمیبینی؟

یعنی وقتی اینا رو میبینم وسط تاریکی میشینم تنها اما اصلا دیگه نمی‌خوابم 

جدی ؟ ندیدم اینا رو ولی تصوری ک ازشون دارم رو همش میبینم چهرشون وحشتناکه با پاهاشون ک شکل حیوونه 

یعنی وقتی اینا رو میبینم وسط تاریکی میشینم تنها اما اصلا دیگه نمی‌خوابم جدی ؟ ندیدم اینا رو ولی تصور ...

اتفقعا منم ۳ سال پیش تو تاریکی تنها میشسم دیگ نمیخوابیدم 😂😂😂😂😂اسفند روشن کن کندر روشن کن سرکه بزار ۴ گوشه یه سرکتابم باز کن 

اتفقعا منم ۳ سال پیش تو تاریکی تنها میشسم دیگ نمیخوابیدم 😂😂😂😂😂اسفند روشن کن کندر روشن کن سرکه ب ...

ب سر کتاب اصلا اعتقاد ندارم و با اتفاقی ک برای یکی از فامیل هامون افتاد بیشتر متوجه شدم ک همش خرافاته زندگیشون خیلی خوب بود با سرکتاب برعکس پای جن و اینا ب زندگیش باز شد