2789
رفتني ي روز ميره....😮

پس نباید انقدد راحتش گذاشت ک ب ریشت بخنده و بره

خدای مهربان                                 امروز دوباره از خواب بیدار شدم..نفس میکشم... عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستن❤از تو ممنونم                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂والا اگه به عطر باشه که اونوقت شوهرم همش باید به من شک کنه چون داداشم انواع عطر های مردونه رو همیشه رو من تست میکنه شوهرمم میاد میگه عه عطرت چقدر خوش بوعه😍😍😍 میگم باز داداش عطر زده بهم😂😂😂

😂😂😂😂والا اگه به عطر باشه که اونوقت شوهرم همش باید به من شک کنه چون داداشم انواع عطر های مردونه ر ...

😄😄😄😄😄

خوبه اعتماد 

من اندازه دنيااااا ب شوهرم اعتماد دازم 

😊😊

😄😄😄😄😄 خوبه اعتماد  من اندازه دنيااااا ب شوهرم اعتماد دازم  😊😊

خدارو شکررررخیلی خوبه عزیزم😍😍😍😍والا منم اینطوریم یعنی هر دومون به هم اعتماد کامل داریم خب ادم عقل داره طرفشو میشناسه دیگه با هرچیزی که شک نمیکنن بابا😆

خدارو شکررررخیلی خوبه عزیزم😍😍😍😍والا منم اینطوریم یعنی هر دومون به هم اعتماد کامل داریم خب ادم عق ...

من اين حرف رو از كسي شنيدم كه واقعا ناراحتم واسش 

دلم ميخواد كمكش كنم 

احساس ميكنم داره عذاب ميكشه😓

من اين حرف رو از كسي شنيدم كه واقعا ناراحتم واسش  دلم ميخواد كمكش كنم  احساس ميكنم داره ...

آخی خب اگه واقعا کمکی از دستت بر نیاد براش انجام بده عزیزم انشالا که مشکلش هرچیه حل بشه❤❤❤

همسرم اجازه دخالت نميده 😓

😐😐😐اهان پس عزیزم بیخیال به زندگیه خودت اگه تاثیر داره بهتره بیخیالش بشی انشاالا که حل میشه مشکلش دعا کن براش بهترین کمک واسه یه ادم دعاست