2777
2789
عنوان

چرا میایید پزشکی

1060 بازدید | 65 پست

نه واقعا چرا این حجم از بچه ها میان تجربی همه میخوان دکتر شن 

مگه اصن ممکنه

من خودم جزو اون دست آدماییم که ۳ سال راهنماییو بکوب تحقیق کردم وارد این رشته شدم ولی هر کی ازت میپرسه رشتت چیه میگی تجربی میگن تجربی چیه اخه همه هی میخوان دکتر شن

واقعا کسایی که استعداد این رشته رو دارن هم عذاب میکشن توی این رقابت هم بهشون توهین میشه

رفقا تروخدا از ننه باباتون قهر میکنین نیاین تجربی

تجربی سختی داره بی خوابی داره سکته داره بیماری قلبی داره کلی درد دیگه داره

تروخدا تحقیق کنین

اگه استعداد میبینید ندارید تو سه رشته نظری برید دنبال علاقتون حتی اگه پدرمادرتون جلوتون وایستادن

من خودم مامان بابام جلوم وایستادن ولی وقتی بهشون گفتم با درسای انسانی نمیتونم کنار بیام و رشته های دانشگاهی ریاضی رو دوست ندارم و عاشق زیستم و حفظیات و مفهومیم خوبه و با کلی کلنجار گذاشتن بیام تجربی 

تو تجربیو فک میکنی دوست داری ولی وقتی واردش بشی میفهمی چه منجلابیه

تو اصن نمیدونی پزشکی چخبره

نمیدونی ۷۲ ساعت پشت سر هم بیخوابی داره

۳۰ ساعت کشیک داره ۲۰۰ هزار تومن

طرح داره تعهد داره

اینارو نمیدونی

تروخدا فکر کن با منطقت بیا تجربی نه با احساس و شانست

بخاطر خودت میگم 

مخصوصا نهمیای رو به دهم 

دو سه سال دیگه میفهمی چی میگم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

ربطش ب تو چیه ! هرکی زندگی خودشو داره ...

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹۹ درصد بخاطر پز دادن به رشته های بیمارستانی علاقه دارن

چون فرهنگ جامعه اینجوریه تو بیمارستان طِی بکشی هم پولداری و کلاس داره 😐 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

اولا هرکس بیاد تجربی جای تورو تنگ نمیکنه عرضشو داره استعدادشو دارن دوووووس داره بیاد

دومن جوری نوشتی میاااااااااین پزشکی انگار ک اره دکتر شدی خودتم کنکوری ای.دوما پزشکم بودی ب تو ربطی نداشت

تو چیزی ک ب تو مربوط نیست دخالت نکن

هی خوشگله این سوالمو جواب بده🔥😃بنظرت وکالت شغل با کلاسیه؟؟؟؟

وا

برای رشته و آیندشونم باید از شما اجازه بگیرن؟؟؟

همه نادونن فقط شما اهل تحقیق و عالم دهری؟؟؟؟

فقط شما استعداد داری؟؟

چه پرو شدن مردم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

یعنی داری میگی بقیه استعداد ندارن ولی خودت استعداد پزشکیو داری🙄

عجب

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من عاشق این رشته ام . ولی خب پول و امکانات هیچی نداشتم قبول نشدم حتی پول کتاب تست 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ربطش ب تو چیه ! هرکی زندگی خودشو داره ...

دارن تو زندگی بقیه میرینن

هر کی از ننش قهر میکنه میاد تجربی رقابتو سخت میکنن بقیه رو بدبخت میکنن و همچنین خودشونو

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏