2777
2789
عنوان

فمنیست کیست

429 بازدید | 38 پست

فمنیست موجودی است که شعار برابری زن و مرد میده و میگه زن و مرد باید برابر باشند

زنها حقوق خودشونو داشته باشن و مدرن باشن اما از اون طرف مردها به نقش های سنتی خودشون پایبند باشند و همچنان مهریه بدن، خرج زن و زندگی بدن، خونه و امکانات تهیه کنن و ...

عجب برابری !!

باشه

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی حقوق زنو مرد برابر شد میتونید بیاید در مورد مهریه این حرفا زر بزنید 

قرار نیست ما از حقمون بگذریم ولی جامعه تغییری نکنه

زنانی که پای دویدنشان را بریده اید ،دخترانی به دنیا می آوردند که بال پرواز دارند...

وقتی حقوق زنو مرد برابر شد میتونید بیاید در مورد مهریه این حرفا زر بزنید قرار نیست ما از حقمون بگذری ...

فعلا که حق مردها داره خورده میشه

زر هم خودت میزنی 

نه میخای پس هم زایمان کنیم ، واستون خونه بخریم ، خرجت و بدیم ، خدمات بدیم ،کارای خونه رو بکنیم، حق طلاق و ....همه چی با تو باشه ، فامیلیت رو بچه باشه 

مردا چه پروان

با افتخار فمینیست 😊👌

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

فعلا که حق مردها داره خورده میشهزر هم خودت میزنی

کدوم مردا 

پرنسسعلیا؟🤣🤣✌

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

من  وقتی برابری مرد و زن یکی میدونم که مرد زایمان کنه پریود بشه 

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
والا من مخالف مهریه ام و میگم خرج زندگی و ... اینام باید دوطرفه باشه کاملا رو دوش دوطرف

از حقوق بدیهی‌ت که ازت گرفته میشه موقع ازدواج خبر داری؟

نه میخای پس هم زایمان کنیم ، واستون خونه بخریم ، خرجت و بدیم ، خدمات بدیم ،کارای خونه رو بکنیم، حق ط ...

زایمان که بابتش مرخصی زایمان با حقوق میگیرید از اونور خرج بچه رو پدر بده، خونه و ماشین مرد بخره، خرج خونه رو کرد بده، کار خونه هم که وظیفه ندارید 

مفت بخورید بخوابید راحت باشید

فعلا که حق مردها داره خورده میشهزر هم خودت میزنی

حق مردها ؟ 

دیه یه مرد دو برابر یه زنه 

حق مردها؟ 

موقعیت شغلی یه مرد بیشتر از یه زنه

حق مردها؟ 

به زن تنها خونه نمیدن 

حق مردها؟ 

زن قبل ازدواج رابطه داشته باشه خرابه 

ولی مرد مرده میتونه 

نه بابا بیاید مارو تیکه پاره کنید ترو خدا خجالت نکشید

زنانی که پای دویدنشان را بریده اید ،دخترانی به دنیا می آوردند که بال پرواز دارند...

خب مشکلی نداره

شما خواستگاری رفتید بگید مهریه نمیدم ندارم

ولی تمام حق و حقوق خانم

۷ حق اصلی

مثل حق تحصیل

حق طلاق

حق حضانت بچه ها

حق اشتغال

حق سفر و اینکه پاسپورت بگیره بدون اجازم بتونه بره خارج

حق انتخاب مکان زندگی

و در داخل مثل خارجیا حق نصف کردن اموال رو بهش بدید خوبم هست نصف جهیزیه رو برمیدارید

بهش بدید

اینطوری مساوی هستید

شما هم مهریه نمیدی

ولی مرد ایرانی حاضره هزار سکه مهر کنه

ولی حق طلاق به زنش نده

خیالش راحت باشه کنترل دستشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

زایمان که بابتش مرخصی زایمان با حقوق میگیرید از اونور خرج بچه رو پدر بده، خونه و ماشین مرد بخره، خرج ...

چرا چرت و پرت میگی .کدوم مرخصی زایمان؟ 

بدو بچه .پول نداری عقده ای شدی