2777
2789
عنوان

ماسک خونگی🤍🦋

1042 بازدید | 56 پست

شمام اگه پوستتون چربه میتونید از این ماسک خونگی اسنفاده کنید

یه قاشق چای خوری پودر قهوه

یه قاشق چای خوری ماست 

رو باهم مخلوط کنید بزارید ۲۰ دقیقه رو صورتتون بمونه.

من میخام این ماسک رو بزارم نمیدونم قبل حمام بزارم یا بعدش؟

بنظرتون بوخور هم استفاده کنم خوب میشه؟چند دقیقه؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

من بعد از حمام استفاده میکنم.

فکر میکنم بخور لازم نیست دیگه اگه بعد از حمام استفاده میکنید

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این ماسک را همراه با پودر گل محمدی و گلاب استفاده میکنم وحدود ده دقیقه ارو روی پوستم ماساژ میدم و حدود ۳۰ دقیقه بعد میشورم واقعا عالیه

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
این ماسک و نمیدونم ولی من هفته ای یه ماسک خونگی میزارم پوستم اونقدر سفید شدهههه که مث روح شده😂😎

جدییییی

میشه بگیییی

پوستت چربه؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

من این ماسک را همراه با پودر گل محمدی و گلاب استفاده میکنم وحدود ده دقیقه ارو روی پوستم ماساژ میدم و ...

بوخور‌انجام بدم بد نیست؟

میشه بگی ماسکت چیهپوست من خیلی خسته و شل شده

ببین عزیزم من هفته ای یک بار:

یک عدد سفیده تخم مرغ

۳ قاشق غذا خوری گلاب

۱قاشق چای خوری ادویه 

مخلوط میکنم و به صورتم میزنم،،،بعد از اینکه به صورتم زدم یدونه دستمال کاغذی رو یه لایه رو میکنم و تیکه تیکه میکنم میزنم قسمتی که از ماسک زدم.. بعد دباره ماسک میزنم و ۳ مرتبه تکرارش میکنم.. بعد ۲۵ دقیقا میشورم..

و داخل آب لیمو بریز و بخور