2821
2789
عنوان

بازم جاریم

729 بازدید | 32 پست

سلام دوستان مشکل من جاریم هست که فوق العاده حسود هست که قبلا گفتم از بعصی کارهاش مثلا امروز من تصمیم گرفتم قالیچه های اشپزخونه رو با شوشو ببریم خونه مادر شوهر بشوریم البته با کمک خواهر شوهرم که اونم چندتا قالیچه داشت حالا  این خانم. بلافاصله کار من رو فردا تقلید کرد به کنار و اغراق به این که اولین بارشه به کنار. ....قضیه از اینجا شروع شد شوهرم رفت سرکار و تن تن بهم زنگ میزنه کلا و امروز طبق معمول بهم زنگ میزد این خانم. وقتی من با شوهرم حرف میزد گفت اه اه اه اخلاق حمید یعنی شوهر من. مثل زناست همش میخواد کنترل کنه ال و بل و اون یکی خواهر شوهرم تایید میکرد منم شوهرم ازم میپرسید نهار خوردی میگفتم اره خیالت راحت بلند بلند میگفتم این خانم بشنوه ولی خودم رو به نشنیدن زدم آی حرص خوردم امروز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو دوسم داره نمیتونه یه لحظه ازم بیخبر باشه ،شوهرای شما بیخیالن حسابتون نمیکنن مثلن خیلی مردن

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

سخت نگیر عزیزم منم جاریم دقیقا همینجور حسادت میکنه,,خودتو حرص نده اصلا بزار تمام کاراش برات بی اهمیت باشه بزار اون همش حرص بخوره از حسودی😜

بعضیایه جوری رو مخن که حتی موز خوردنشون هم صدای خیار میده   
اینم بگم من تازه یه ساله عروسی کردم. 

ببخشید ولی چند سالته؟

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

خوب اونم بشوره چی میشه؟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
2824
2823
2791
2779
2792