2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رامبد جوان وزنشم ١١ سال تفاوت سنی دارن

بخاطر همین نگار مثل دخترش میمونه .

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

بستگی به طرفت داره،باهم هم عقیده باشین یا نه. الان خودمو میگم ۹ سال تفاوت داریم اصلا جوردرنمیایم اما کسی رو میشناسم ۱۰ سال تفاوت دارن اما هم عقیده ان

من میتوااااااااااانم. خدایا شکرت  

هر چیزی حد نرمالش خوبه فاصله سنی هم مسلما نه زیادش خوبه نه کمش

ولی به این معنا نیست که هر کس فاصله سنیش زیاده حتما به مشکل میخوره و هر کس کمه هیچ مشکلی نداره

ادم باید همه معیارای طرفو بسنجه فاصله سنی هم یکیش

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

فاصله سنی درسته ملاک خوشبختی نیست . یکی با 4 سال اصلا خوشبخت نیس یکی هم با ده سال تفاوت خیلی خوشبخته . باید ببینی روحیه و شخصیت طرف مقابل چطوریه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
عزیزم کدوم پسری ۱۱ سالگی پدر شده؟؟؟؟؟

پسری تو 11 سالگی پدر نشده اما اگه خانوم جوون بمونه و مرد زود شکسته بشه اینطور به نظر میاد . .

پسری تو 11 سالگی پدر نشده اما اگه خانوم جوون بمونه و مرد زود شکسته بشه اینطور به نظر میاد . .

توی فاصله سنی کم هم داریم که خانوم شکسته میشه آقا جوون میمونه

مردے کہ واسه عشقش مو ببافه مرد نیس که خود عشقه😊😍‌ ‌‌ ‌‌

ولی  خانوما به خاطر زایمان واینا خیلی زود تر از اقایون شکسته میشن این بهم ثابت شده خیلی ها رو میشناسم که زن وشوهر هم سن هستن ولی زنه بزرگتر از شوهر میزنه

توی فاصله سنی کم هم داریم که خانوم شکسته میشه آقا جوون میمونه

خوب اونم هست ک خانوم هم سن باشه زودتر شکسته میشه و مجبور ه همبشه به خودش برسه   .در کل نظر کلیمو چند پست بالاتر گفتم 😊