2777
2789
عنوان

سمپادیا

84 بازدید | 13 پست

من تازه و پذیرفته شدم و راستش اکثر دوستام پشت سر هم حرف میزنن و خب راستش به من حس اینو میده که انگار منو دارن بازی میدن و به حماقتم میخندن.میشه برای اول مهر بهم یه پیشنهاد بدین خداروشکر پیشخوان هامون تموم شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براچی میخندن چته مگه؟

هیچی فقط اونا سه سال همکلاس و دوست بودن بعد همشون اخلاقاشون خاصه پشت سر هم بد میگن یکیشون میگه من و تو دوستیم بعد یکی دیگشون میگه فلانی دیروز میگفته تو چقدر بدبختی که با فلانی همکلاسی

فقط توصیه ای که بهت دارم اینه که توی سمپاد سرت رو بنداز پایین راه خودت رو برو کاری نداشته باش کی کجا کلاس می‌ره چه آزمونی میده چقدر شده نمرش 

اگر میخوای توی تیزهوشان اذیت نشی و موفق بشی سرت رو بنداز پایین برو 

متشکرم،اونا خودشون تیزهوشان بودن از دوره اول اومدن

آها 

سمپاد همه جوره خوبه میگن که سمپاد نیاید و ما پشیمون شدیم و فلان ولی حاضر نیستن که انصراف بدن برن 

تو خیالت راحت باشه جای خوبی رفتی البته با تجربه من

هیچی فقط اونا سه سال همکلاس و دوست بودن بعد همشون اخلاقاشون خاصه پشت سر هم بد میگن یکیشون میگه من و ...

عزیزم اینا دراماهای مدرسست فقط رو خودت تمرکز کن باشون سلام و اینا کن ولی درگیر نشو بعدا میفهمی اینا اصلا دوستت نیستن و صرفا چون هرروز میدیشون فکر میکردی دوستتن ولی کلا درگیر این دراماها نشو فقط رو خودت فوکوس کن چون فقط موفقیتته که برات میمونه نه دوستای فیک 

ممنون ولی خب آخه اگر به جو رقابتی ادامه ندم که جا میمونم

رقابت رو ادامه بده رقابت فرق می‌کنه ولی این نباشه که احساس عقب بودن یا کم خودبینی بهت دست بده چون اونجا همه شاگرد اولن نه فقط یک نفر 

موفق باشی