2777
2789
عنوان

چیکار کنم

34 بازدید | 7 پست

من امروز نوبت دکتر دارم برای زیبایی و بعدش دخترم پرو لباس مدرسه داره

حالا مادرشوهرم زنگ زده حالم خیلی بده مند ببرین پیش دکترم..حالا الان ی ماهه مریضه پیش دکتر بردیم همه کار هم ک گفت کردیم و داروهاش رو تازه شروع کرده میگ بدتر شدم کسی رو نداره ک ببرنش جز ما

منم عروسی داریم هفته دیگ باید زودتر برم ب کارم برسم...

بنطرتون بگم من نمیام شوهرم ببره؟اونا ناراحت نمیشن چون شوهرم ی حور ماست مالی میکنه ک من مقصر نشون ندم

ولی بنطرتون شوهرم ناراحت میشه؟میتونم نوبتم رو بزارم برای شنبه...چیکار کنم ک دل شوهرم نشکنه(از اینکه تنهاس و منم ک همیشه گفتم من هستم الان ک نیاز دارن نیستم)

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

مشکل اینه ک کمِ کم ۵ ساعت معطلی داره رفت و برگشت واقعا خسته میشم 

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

خب شوهرت باید منطقی باشه و کار و زندگی خودتون رو مقدم بدونه 

خودش اگه می‌تونه ببره و شما به کارهات لباس بچتون برسی 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خب شوهرت باید منطقی باشه و کار و زندگی خودتون رو مقدم بدونه خودش اگه می‌تونه ببره و شما به کارهات لب ...

گفت تو برو کنسل نکن ولی حس میکنم ی جور دلش انگار گرفته بود...بعد بره هم تا بیاد حتما ۱ شب میشه

گفت تو برو کنسل نکن ولی حس میکنم ی جور دلش انگار گرفته بود...بعد بره هم تا بیاد حتما ۱ شب میشه

عزیزم عیب نداره 

اشتباه نکن بذار بفهمن کار خودت هم برات مهمه 

همیشه غلام حلقه به گوش باشی ارزشت میاد پایین اونا باید بدونن از شما به اندازه عروس فقط توقع داشته باشن 

تا هر زمان که میخواد طول بکشه مهم نیست اون مادرشه وظیفشه ببرتش 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

عزیزم عیب نداره اشتباه نکن بذار بفهمن کار خودت هم برات مهمه همیشه غلام حلقه به گوش باشی ارزشت میاد پ ...

اتفاقا همسرمم تقریبا حرف شما رو زد گفت نه تو از اول وقت دکتر داشتی و برنامه ریزی کردی...الان کنسل کنی دو روز دیگ خیلی چیزا رو باید براشون کنسل کنی دیر تر میریم ک تو هم برسی...برو ب کارا برس بیا بعد میریم...ولی همراهم باش ک تنها نباشم.

عزیزم عیب نداره اشتباه نکن بذار بفهمن کار خودت هم برات مهمه همیشه غلام حلقه به گوش باشی ارزشت میاد پ ...

ممنون از راهنماییت جانم