2777
2789
عنوان

لوازم لمینت و کاشت ناخن

104 بازدید | 11 پست

من تازه میخوام وارد کار ناخن بشم سوهان برقی استرانگ و دستگاه یو وی کیفیت بالا گرفتم الان واسه لاک و ژل اینا نمیدونم چیا لازمه که بخرم کسی هست راهنماییم کنه؟! واسه لمینت ناخن از مرحله اول تا اخر چیا استفاده میشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چند گرفتی؟؟؟ لطفا مبشه درخواستمو قبول کنی منم میخوام برم تو کار ناخن

سوهان برقی مارک استرانگ خیلی معروفه اونو گرفتم با یه دستگاه یووی کیفیت بالا اینجا اشنا بود قیمت خوب حساب کرد دوتاش باهم شد ۳/۷۵۰.  فکر میکنم سه تومن سوهان شد ۷۵۰یووی

سوهان برقی مارک استرانگ خیلی معروفه اونو گرفتم با یه دستگاه یووی کیفیت بالا اینجا اشنا بود قیمت خوب ...

منم میخوام آموزش ببینم ب نظرت کل وسیله و لاک ها حدودا چقدر میشه؟؟؟ 

من رو 30ملیون حساب میکردم ولی خیلی حساب کردم. هزینه آموزش چقدر شد؟؟؟

من هنوز کلاس نرفتم ،اومدیم قشم اینجا وسایلاشو تمام بخرم که وقتی کلاس ثبت نام کردم هی چیزی نخوام دنبالش بگردم ، هزینه یو وی و سوهان برقی و سرسوهان رو گفتم اینقدر، هزینه کلاسش ۸تومنه ، دیگه کلی لاکژل لازم داری ، زیر دستی و صندلی، قلم، پودر ،ژل ،تیپ و کلی چیزای دیگه هم باید داشته باشی که با اینا نمیدونم هزینش چقدر بشه بعضی دوستان گفتن ۲۰تومن روش حساب کن ،به هرحال هرررکاری که بخوایم شروع کنیم اولش ادمو میکشن پایین به مرور میای بالا ، تا جبران خرجی که کردی بشه اوایلش زمان میبره، بعد پولت جبران که شد بعدش هرچقدر کار کنی میشه درامدت که طبیعتا صبر و حوصله میخواد نکه زود پشیمون بشی (البته با خودمم هستم🙂)

من هنوز کلاس نرفتم ،اومدیم قشم اینجا وسایلاشو تمام بخرم که وقتی کلاس ثبت نام کردم هی چیزی نخوام دنبا ...

اینستا هم باید فعال باشی. ب نظرت برای جذب مشتری چیکار کنیم بهتره؟؟

بین ناخن و مژه دودلم. خیلیا میگن مژه برم ولی حس میکنم اکثرا ناخن میزنن نمیدونم 

من هنوز کلاس نرفتم ،اومدیم قشم اینجا وسایلاشو تمام بخرم که وقتی کلاس ثبت نام کردم هی چیزی نخوام دنبا ...

آره صبر و حوصله ب خرج بدیم مشتری کم کم زیاد میشه مخصوصا اگه کارت خوب باسه 

2790
2778
2791
2779
2792