2777
2789

فیک نیست؟ 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

معلومه ببرید پس بدید و ایراداتش رو بگید

فروشنده باید کمتر از ۷ روز اگه خریدید پس بگیره و جایگزینشو بده یا پولتونو بده

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

خاموش شدنش شاید یه نرم افزار یا بازی ریختی که رامش اینا با گوشیت همخوانی ندارد برای همونه برای منم چند بار گوشیم خاموش روشن شده وقتی اون بازی یا نرم افزار رو حذف کردم درست شده

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

معلومه ببرید پس بدید و ایراداتش رو بگیدفروشنده باید کمتر از ۷ روز اگه خریدید پس بگیره و جایگزینشو بد ...

نزدیک یه ماهه خریدم

نی نی یار تورو جان جدت نترکون با شماره مامانه اکسم اومدم:)))

نزدیک یه ماهه خریدم

کی متوجه ایراداتش شدید؟

ببرید ببینید چی میگه

فوقش میره گارانتی

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای