2777
2789
عنوان

انتظار و حرف مادرشوهر

159 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

وفت بخیر 

پیرو تاپیک قبلیم که گفتم مراسم چهلم خالمه و جاریم میخاد واسه دخترش تولد بگیره دقیقا همون روز چهلم که جمعه اس

الان مادرشوهرم اومده بهم میگه بیا تولد 

از مامانت اجازه بگیر 

گفتم نمیتونم 

همسرمو میفرستم بیاد چون اون عموشه

ولی من میخام تو مراسم چهل خاله ام باشم

ولی بازم اصرار به من که بیا تولد

شما بودین چیکار میکردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب صحیح نیست یه روز بعد بگیرن چیزی نمیشه که شما بگین اگه شنبه بود میومدم ولی خاله ام برام عزیزتره نمیتونم

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم

من بودم میگفتم چهلم خالمه مراسم داریم و من فعلا سیاه پوش خالمم مبارکش باشه اما نمیتونم بیام

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱

چی بگم والله اصلا درخواست و انتظار درستی ندارن همونطور ک بیشتر دوستان گفتن!!! یک اینکه تولد گرفتن و درست نبود دو اینکه  حالا گرفتن دیگه چرا اصرار دارن شما هم برید واقعا جای تعجبه!!!بالاخره احترام شما رو نگه میداشتن بد نبود!!!

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

چی بگم والله اصلا درخواست و انتظار درستی ندارن همونطور ک بیشتر دوستان گفتن!!! یک اینکه تولد گرفتن و ...

همسرمم حقو به من میده

من تصمیم دارم نرم

همسرمم میاد دعا میده

اگه دلش خواست میمونه شام ختم خاله ام

اگه ام دوس نداشت بعد دعا میره تولد برادرزاده اش

همسرمم حقو به من میدهمن تصمیم دارم نرمهمسرمم میاد دعا میدهاگه دلش خواست میمونه شام ختم خاله اماگه ام ...

درسته عزیز دلم نظر شخصیم این بوده ک درخواست خانواده همسرتون منطقی و مودبانه نیس

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔