2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

150 بازدید | 15 پست

من به یه موسسه انتخاب رشته یک میلیون بیانه دادم و بعد انصراف دادم و گفته بودن بعد انصراف پول برگشت میخوره و گفتن بیست این ماه برمی‌گردانند الان پیام جواب نمیدن چیکار کنم از طریق پلیس فتا شکایت کردم الان چیکار کنم 

آقای نامحترم درخواست نده لطفا. نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

اسم موسسه آیدی نوین هست

آقای نامحترم درخواست نده لطفا. نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو بانک شماره طرفو بهت میدن بگو یا پولو میدی یا شکایت میکنم

چطوری از بانک ؟؟

برو بانک شماره طرفو بهت میدن بگو یا پولو میدی یا شکایت میکنم

شمادشون رو دارم

تاره ۲۰ام شده میزاشتی یکی دو روز بگذره😐

آخه الان یه ماهه امر ز فردا کردن پیام هامو جواب ندادن من بعد از اعلام تراز گفتم انصراف میدم

بانک تماس میگیره من اینطور تونستم پولمو پس بگیرم طرف واقعا کلا ه بردار بود

متوجه نشدم میشه کامل توضیح بدید مرسی

برای شکایت کردن ۱۰ برابر همین پول رو باید خرج کنید

فقط تنظیم یه شکایت نامه؟؟

فقط تنظیم یه شکایت نامه؟؟

یه دفتر قضایی بری فقط صد و خورده ای میشه شکایتت ، پلیس فتا بعد باید بری اونجا هم دوباره صد و خورده ای ، اگه کد ثبت ثنا نداشته باشی بازم صد و خورده ای هزینه جدا از اینا تا شکایت کنی و ابلاغيه بیاد خودش یکماه زمان میبره دوباره میری جلسه دادگاه توضیح میدی چی شده بعد تا جواب دادگاه بیاد دو ماه زمان میبره اگه رای به نفع تو باشه و اون موسسه کوتاه بیاد که هیچ اگه ن میری تو پروسه بستن حسابهاش ، کلا بهت بگم کاری باهات میکنن که بگی نخواستم اصلا ، ولی اگه شماره ازشون داری با زبون نرم ازشون پس بگیر وگرنه دوندگی زیاد داره

یه دفتر قضایی بری فقط صد و خورده ای میشه شکایتت ، پلیس فتا بعد باید بری اونجا هم دوباره صد و خورده ا ...

۱۰۰ میلیون؟؟؟