2777
2789
عنوان

مردی که

102 بازدید | 12 پست

شیشه ماشینش رو دودی میکنه یعنی منظور خاصی داره؟

شیشه ماشینش کلا دودی هست برا شیشه جلو هم از این پرده های دودی گرفته اکثر وقتا میکشه چ ما هستیم تو ماشینش چ تنهاست بهونش هم آفتابه‌...زیاد روش کلید نکردم ولی پرسیدم ک چرا دودی میخوای بکنی گفت آفتاب پدرمو در آورده....یا یوقتایی شال سرم نیس میگ ول کن پرده کشیده داخل اصلا دید نداره..

گاهی وقتا دلم شور میزنه میگم نکنه دودی کرده ک اگ کسی تو ماشینشه مشخص نباشه🙄

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
افتاب ک میسوزونه بعدم عزیزم گوشیش رو چک کن

از گوشیش چیزی در نمیاد کارش طوریه روزی۵۰ تماس داره که حداقل ۵ تا ناشناس هست من ک نمیتونم ب هر ۵ تا هر روز زنگ بزنم ببینم مرد هستن یا نه....اونجوری هم چیزی در نیومد تا حالا

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی پوشش و ... چجور آدمیه؟‌سخت میگیره بهتون یا نه ؟بد دل و شکاک هست یا نه ؟‌

خیلی سخت نه تقریبا ۸۰ درصد رو پوشش آزادم...بد دل و شکاک هم اصلا نیس

وقتی بیرون میره ضد آفتاب میزنه ؟ عینک دودی یا کلاه چی ؟‌

کلاه و عینک چرا....ولی ضدآفتاب نه

نگران نباش چیزی نیست یکم حساسه فقط من آقا هستم . کسی که بخواد کاری کنه میکنه ربطی به دودی ماشین و .. ...

ممنون از راهنماییتون

از گوشیش چیزی در نمیاد کارش طوریه روزی۵۰ تماس داره که حداقل ۵ تا ناشناس هست من ک نمیتونم ب هر ۵ تا ه ...

خب الکی بد ب دلت راه نده 

دیگه اگه خیلی شکاکی دو روزی تعقیبش کن تا شک ات برطرف بشه ولی از من ب تو نصیحت همیشه اولویت اولت خودت باشه

الان یکی تو فامیل ما شوهرش هیچ عیبی نداره همینجوری شک کرد الان طرف لاغر و استخوان شده از بس فکر میکنه و شک کرده و اعتماد بتفسشم رفته اصلا ب خودش نمیرسه

خب الکی بد ب دلت راه نده دیگه اگه خیلی شکاکی دو روزی تعقیبش کن تا شک ات برطرف بشه ولی از من ب تو نصی ...

شک ندارم بهشا ۱۰ ساله باهاش هستم هیچی ندیدم ازش شکر خدا تا حالا خوب بوده....ولی نمیخوام که سهل‌‌انگار باشم...ماشین قبلی خودم دودی بود از اول خریدم مشکلی نداشت...الان این ماشینم دودی نیس میخوام بهش بگم ببر دودی کن سختمه ببینم‌میبره فعلا یبار گفتم گفت باشه ی چند روز بشه میبرم....ولی اگ نبره بیشتر حساس میشم...