2777
2789
عنوان

تولدمه امروز

129 بازدید | 17 پست

هیشکی یادش نیسسسس اصلاا مرسی از تبریکاشوننن💔🥲

دختر ترک 🥰متولد خورشید🫀✨عشق 🎹 و معشوقه🌧️ گشتم نبود نگرد نیست جز خدا هیچ چیز ارزش پرستیدن ندارد🕋 🫀👑 با خودت رفیق باش و بدون خدا تنها رفیقیه که صلاحتو میخواد🫂🌱بهش توکل کن که او نامحدود برای محدود هاست.😇 هر کس نسخه خودشو میپیچه منم نسخه خودمو. حرفهای منفی و بیهوده برام جالب نیس.تحملم بالا تا یه حدی صبور اما زود عصبانی میشم عجله کار شیطونه صبرصبرصبر🌱از اشتباهام پشیمون نیستم اگر اتفاق نمی‌افتاد من تغییر نمی‌کردم. انتقاد پذیر. حرف زور تو کتم نمیره لجباز در حد لالیگا حرف منطقی حلع .برای حال خوبم تلاش میکنم علایق هامو می پذیرم . تجربه را تجربه کردن خطاست اما حسرت به دل موندن بدتره. راهای زیادی دارم برای قدم گذاشتن برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم. دعاتون میکنم و صدق الله الرَبّی و العَتوبُ عِلَیه.

تولدت مبارک قشنگم ارزوهات خاطره شن:)

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تولدت مبارک گلی انشالله سال جدید برات بهترین ها رقم بخوره دلت شاد و حالت خوب باشه:)♥️♥️

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

تولدت مبارک قشنگم ارزوهات خاطره شن:)

فداتبشمم🥹🫂

دختر ترک 🥰متولد خورشید🫀✨عشق 🎹 و معشوقه🌧️ گشتم نبود نگرد نیست جز خدا هیچ چیز ارزش پرستیدن ندارد🕋 🫀👑 با خودت رفیق باش و بدون خدا تنها رفیقیه که صلاحتو میخواد🫂🌱بهش توکل کن که او نامحدود برای محدود هاست.😇 هر کس نسخه خودشو میپیچه منم نسخه خودمو. حرفهای منفی و بیهوده برام جالب نیس.تحملم بالا تا یه حدی صبور اما زود عصبانی میشم عجله کار شیطونه صبرصبرصبر🌱از اشتباهام پشیمون نیستم اگر اتفاق نمی‌افتاد من تغییر نمی‌کردم. انتقاد پذیر. حرف زور تو کتم نمیره لجباز در حد لالیگا حرف منطقی حلع .برای حال خوبم تلاش میکنم علایق هامو می پذیرم . تجربه را تجربه کردن خطاست اما حسرت به دل موندن بدتره. راهای زیادی دارم برای قدم گذاشتن برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم. دعاتون میکنم و صدق الله الرَبّی و العَتوبُ عِلَیه.

مبارکه خوب خودت یادشون میاوردی من یکماه قبل تولد بلکه بیشتر براهمه روز شمار تولدم میگم.مثلامیگم 31روز تا انفجار نور مونده.به شوهرم میگم برا تولدم اینو بخر شاید نخره ولی اقلا یادشه

آرزوی اوقات پر از امید دارم برات🍃

برسی ب آرزوهات 🧚🏻‍♀️

مبارکه تولدت✨️🤍

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش↻                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

تولدت مبارک باشه قشنگمم🩷🎀

آدم ضعیفی نبود اما دیگر حوصله سختی هارا نداشت ، میل عجیبی به گریز پیدا کرده بود به ندیدن ، ندانستند ، پنهان شدند ، و رفتن برای همیشه

تولد تولد تولدت مبارک

💖