ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
ولی بلاهایی که تو مهدا سر نوزداو بچه کوچیکا میاد امارشون کم نیست شربت خوابو .... من پسرم ۷ ماهشه ریسک نکردم فعلا تا ۲ ۳ سالگی که خودش بتونه صحبت کنه نمیرم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بله استقلال مالی خیلی خوبه،اما صادقانه بگم اگر بعد از اومدن از سرکار میتونید مادر پرنشاطی باشید،خستگی رو به فرزندان انتقال ندید،تحمل (خدای نکرده )مریضی های پی در پی مهد کودک رو دارید حتما سر کار برید
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
نمیتونم دیگه ۸ ساله خونه نشینم منی که یک زمانی استعداد درخشان این مملکت بودم رتبه زیر ۵۰۰ کنکور بهتر ...
عزیزم شما که این همه مدت صبر کردی ۲ سال یا حداقل یسالم بخاطر بچت صبر کن مادری ب هرحال من دوسال پشت کنکور موندم تا رشته دلخواهمو دانشگاهی که میخام قبول شم بعدش باردار شدم نتونستم برم مجبور شدم انصراف بدم و شهر خودمون ازاد ی رشته دیگه برم من خودمو ی عمر تو اون جایگاه تصور میکردم نشد
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
نمیتونم دیگه ۸ ساله خونه نشینم منی که یک زمانی استعداد درخشان این مملکت بودم رتبه زیر ۵۰۰ کنکور بهتر ...
عزیزم شما خانه نشین نیستید،همین الان هم در حال پرورش نسلی هستید که مثل خودتون مایه افتخار و مباهاته،به عنوان پیشنهاد میتونید دوربین کنترل کودک در منزل نصب کنید و از یک پرستار قابل اعتماد کمک بگیرید