2777
2789
عنوان

مادر شاغل

118 بازدید | 17 پست

ایا قبول میکنید؟

بچه ی اولم ۷ سالشه میره کلاس دوم

دومی یکساله ست

الانم کار پاره وقت دارم ولی راضیم نمیکنه چون پروژه ایه  درامد ثابتی نداره که بشه روش حساب کرد 

اما از خونه موندن خستم 

سعی میکنم دیگه ازین ببعد همش نگران بچه هام‌ نباشن 

پس مهد واسه چیه

این همه ادم میذارن 

از نوزادی هم‌میذارن

من ک نرفتم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ولی بلاهایی که تو مهدا سر نوزداو بچه کوچیکا میاد امارشون کم نیست شربت خوابو .... من پسرم ۷ ماهشه ریسک نکردم فعلا تا ۲ ۳ سالگی که خودش بتونه صحبت کنه نمیرم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله استقلال مالی خیلی خوبه،اما صادقانه بگم اگر بعد از اومدن از سرکار میتونید مادر پرنشاطی باشید،خستگی رو به فرزندان انتقال ندید،تحمل (خدای نکرده )مریضی های پی در پی مهد کودک رو دارید حتما سر کار برید

ملکه برفی مامان،عاشقتم☃️

بچه تا زمانی که نتونه حرف بزنه جاش تو مهد نیست 

فک کردی مردم دلشون به حال بچه تو میسوزه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ولی بلاهایی که تو مهدا سر نوزداو بچه کوچیکا میاد امارشون کم نیست شربت خوابو .... من پسرم ۷ ماهشه ریس ...

نمیتونم دیگه 

۸ ساله خونه نشینم 

منی که یک زمانی استعداد درخشان این مملکت بودم 

رتبه زیر ۵۰۰ کنکور 

بهترین دانشگاه 

بهترین رشته مهندسی 

اصلا تو تخیلاتمم نبود که یروزی خونه نشین بشم منتظر کار ارجاعی از دادگاهها با چندرغاز دستمزد کارشناسی

بله استقلال مالی خیلی خوبه،اما صادقانه بگم اگر بعد از اومدن از سرکار میتونید مادر پرنشاطی باشید،خستگ ...

اره همه ی اینا رو دارم برا خودم تجسم میکنم 

هر کاری سختی داره باید ببینیم تو استانه ی تحملمون هست یا نه 

پس این همه آدم چطوزگری مهد میذارن 

فقط اونایی که مهد نمیذارن فکر میکنن اونجا همه بچه ها رو چیزخور میکنن

بحاطر چالشهای زیادی که با پسرم دارم خودمم روحیه م خرابه 

میخوام چند ساعتی از روز دور باشیم از هم 

نپیچیم به پر و پای هم

جایی که بهم پیشنهاد شده احتمالا مهد هم داره واسا دخترم که یکسالشه

نمیتونم دیگه ۸ ساله خونه نشینم منی که یک زمانی استعداد درخشان این مملکت بودم رتبه زیر ۵۰۰ کنکور بهتر ...

عزیزم شما که این همه مدت صبر کردی ۲ سال یا حداقل یسالم بخاطر بچت صبر کن مادری ب هرحال من دوسال پشت کنکور موندم تا رشته دلخواهمو دانشگاهی که میخام قبول شم   بعدش باردار شدم نتونستم برم مجبور شدم انصراف بدم و شهر خودمون ازاد ی رشته دیگه برم من خودمو ی عمر تو اون جایگاه تصور میکردم نشد 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
نمیتونم دیگه ۸ ساله خونه نشینم منی که یک زمانی استعداد درخشان این مملکت بودم رتبه زیر ۵۰۰ کنکور بهتر ...

عزیزم شما خانه نشین نیستید،همین الان هم در حال پرورش نسلی هستید که مثل خودتون مایه افتخار و مباهاته،به عنوان پیشنهاد میتونید دوربین کنترل کودک در منزل نصب کنید و از یک پرستار قابل اعتماد کمک بگیرید

ملکه برفی مامان،عاشقتم☃️
عزیزم شما که این همه مدت صبر کردی ۲ سال یا حداقل یسالم بخاطر بچت صبر کن مادری ب هرحال من دوسال پشت ک ...

۸ سال بخاطر همین ماجراها موندم خونه که اب تو. دل بچم‌تکون نخوره

واقعا دیگه نمیتونم

دارم یک مادر افسرده دلمرده میشم 

تو ۱۸ سالگی میخواستم دنیا رو فتح کنم 

اما الان دستم از همه جا کوتاس

عزیزم شما خانه نشین نیستید،همین الان هم در حال پرورش نسلی هستید که مثل خودتون مایه افتخار و مباهاته، ...

بنطرت میشه پرستار مطمئن پیدا کرد؟ از هر جهت مطمئن 

من تهران هستم 

سخت میشه اعتماد کرد 

اون بالاتر گفتم شاید محل کاری که بهم پیشنهاد شده خودش مهد داشته باشه

۸ سال بخاطر همین ماجراها موندم خونه که اب تو. دل بچم‌تکون نخورهواقعا دیگه نمیتونمدارم یک مادر افسرده ...

ما بخاطر خودت میگیم وگرنه کاملا درکت میکنم اگه توان مالیشو داری پرستار بگیرین

ازین زندگی تکراری پر چالش که فقط با بچه ها داره میگذره

مامانمم دوره ازم تو تهرانیم ولی فاصله داریم 

خواهرمم شاغله 

عملا غیر خودم و همسرم کسی نیست برای کمک 

نه دوست نزدیکی دارم که چند ساعتی با هم وقت بذاریم 

نه فامیل روالی که همزبون باشیم 

بنطرت میشه پرستار مطمئن پیدا کرد؟ از هر جهت مطمئن من تهران هستم سخت میشه اعتماد کرد اون بالاتر گفتم ...

بله حتما امکان داره،به شرکتهای مربوط به این کار بسپرید،شخصی که میفرستند رو چندین بار آنالیز کنید،غالبا تضمین هم میشه دریافت کرد،

به دوست و آشنا بسپرید،به همکارا،

ملکه برفی مامان،عاشقتم☃️