2777
2789
عنوان

بی بی چک

184 بازدید | 34 پست

سلام سه روز به موعدم مونده امروزی بی بی چک زدم یه هاله خیلییی کمرنگ افتاد ولی از دیروز لک قهوه ای دارم وقتی پاک میکنم خودمو میاد ینی بارداری نیست؟

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کو عکس بی بی چک؟

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
عکس ننداختم انداختمش دور خیلی کمرنگ بود

کاش نمینداختی که ببینیم اون خط کمرنگ واسه تبخیر ادراره یا بارداری

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
۳ روز فک کنم ولی یه لک میومد بهد دیگه هیچی تا فردا

من از دیروز ظهر دارم رو شورتم همش میبینم یا پاک میکنم مالیده میشه حالت ترشح قهوه ای شبیه خون نیس

بچه ها من ۵شنبه موعدمه از ۵شنبه هفته پیش گهگاه بخصوص عصرا و غروب ها حالت تهوع دارم ربطی نداره نه؟ چون باید صبح باشه؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
من از دیروز ظهر دارم رو شورتم همش میبینم یا پاک میکنم مالیده میشه حالت ترشح قهوه ای شبیه خون نیس

اره خون نیست قهوه ای هست ،انشاالله که بارداری

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
کاش نمینداختی که ببینیم اون خط کمرنگ واسه تبخیر ادراره یا بارداری

بعد چند دیقه هاله خیلیییی کمرنگ صورتی انداخت انداختم دور شوهرم اشغالارو برد وگرنه میذاشتم ببینید  

اگه بی بی چک نشون داده ترشحاتت لانه گزینی ه

مبارک باشه

دکتر من میگه ۵ روز قبل مواد هم نشون میده

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.