2777
2789

اینقدر به همسرم رو دادم و باهاش شوخی کردم حس میکنم داره بهم بی توجه میشه .وقتی صداش میکنم دفعه اول جواب نمی‌ده صد بار باید صداش کنم همش سرش تو گوشیه.وقتی هم حرف میزنم به حرفام توجه نمیکنه بعضی وقتا .این واقعا منو عصبانی و ناراحت می‌کنه . بهش گفتم ولی بازم تکرار می‌کنه .مامانم میگه باهاش یکم شوخی و اینا رو بزار کنار اینقدر خودتو سبک نکنی درست میشه ولی نمیدونم باید چکار کنم 🥺😞

برای شما هم پیش اومده این چیزا ؟ 

چکار کنم درست بشه؟

ممنون میشم راهنماییم کنید و از تجربتون بگید 🥺😞

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت درس میگه سرسنگین باش...بزار بفهمه ک لیاقت نداره باهاش شوخی کنی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

اکثرا آقایون کم توجهن 

بیشتر اختلافات سر همین بی توجهیه 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
خب مامانت راست میگه دیگه شوخی زیاد کردی روش باز شدهتو عقدین؟

ن گلم یک سال و سه ماه عقد کرده بودم و الان هم چهار ماهه عروسی کردم 

دقیقا منم این مشکل و دارم توجه و محبتش کم شده همش سرش تو گوشی و ps

4 ماهه عروسی کردم

از نظر جنسیم خیلی سرد شده قبلش خیلی فعال بود ولی دوماهه ک سمتم نمیاد و تعدادش ب انگشتای دستم نمیرسه

حالم خیلی بده

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
دقیقا منم این مشکل و دارم توجه و محبتش کم شده همش سرش تو گوشی و ps 4 ماهه عروسی کردماز نظر جنسیم خیل ...

ن من فقط مشکلم گوشیه 

آخه یکی نیست بهشون بگه میخایی سرت تو گوشی باشه چرا زن میگیری آخه بشین پا همون گوشیت 

مادرت راست میگه.به این مردا نباید رو داد😂خشکم نباشیا وبی سیتست بخرج بده

خب سیایت چجوری میشه توضیح بدین

سیاستو باید یاد گرفت به مرور زمان ...از یه سری کانالای یوتیوب هم میتونی یاد بگیری سرچ کنی کلی ویدیو ...

مرسی عزیزم