2777
2789
عنوان

برای چکاپ کامل

82 بازدید | 10 پست

پیش چه دکتری باید برم؟

واینکه بیمه دارم اگه پزشک عمومی داخل بیمارستان بنویسه هزینه اش ازاد حساب میشه؟

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متخصص فقط با بیمه اس

نمیدونی چه متخصصی باید برم؟

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

زنان برو

مرسی

مرسی

میتونی بری آزمایش کامل بدی بیمارستان بنویسه 

منم همین کار میکنم 

حتی سونو شکم لگن هم اگه واجب باشه میرم اورژانس  می‌نویسه 

یا حتی آزمایش بتا بعضی وقتا که مشکوک هستم میرم مینویسه

میتونی بری آزمایش کامل بدی بیمارستان بنویسه منم همین کار میکنم حتی سونو شکم لگن هم اگه واجب باشه میر ...

دکتر عمومیش باید برم یا متخصص هاش؟

دکتر عمومیش باید برم یا متخصص هاش؟

عمومی هم می‌نویسه 

اونی که نظام پزشکی داره باید بنویسه 

چون دفترچه بدون نظام پزشکی قبول نمیکنن

من آزمایش اسپرم همسرم هم  دکتر عمومی تو بیمارستان  نوشت 

رفتم بهش گفتم بنویس این آزمایش اونم نوشت 

رفتم انجام دادم 

عمومی هم می‌نویسه اونی که نظام پزشکی داره باید بنویسه چون دفترچه بدون نظام پزشکی قبول نمیکننمن آزمای ...

بیمه اتیه سازانم دارم هرسری میرم بیمارستان هیچی نمیدم ولی چکاپ نرفتم نمیدونم هزینه اش چقدر بشه مرسی

بیمه اتیه سازانم دارم هرسری میرم بیمارستان هیچی نمیدم ولی چکاپ نرفتم نمیدونم هزینه اش چقدر بشه مرسی

نمی‌دونم چند بشه اینو 

مادر شوهرم بیمه تامین داره تقریبا ۹۰۰ میشد آزمایش کامل 

من نیرو مسلح هستم ۵۰ شد برام