2777
2789
عنوان

خوشا بحالت اگه شیر مادر میدی

324 بازدید | 29 پست

من بچه دومم از ۱۱ ماهگی شیر خشکی شد

عذاب وجدان اصلا ندارم مریض شدم شیرم کم شد بهترین راه حل بود چون بچه وزن کم کرد

اماااا

مثل یک ادم گدا باید ازین داروخونه به اون داروخونه التماس کنی تا شیر گیر بیاد تنها شیری که بهش میسازه اپتامیل هست که دهن مارو صاف کرده الان یک ماهه تو شهر ما توزیع نشده

از شهرهای دیگه هم خواستم بفرستن طرف رفته یه داروخونه یه دونه بهش دادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گروه مامانا...در ایتا...🍒

تبادل نظر فقط در مورد :

اقدام و فرزندآوری🌱💕

دوران بارداری🍩

دوران شیردهی و نوزاد🍼

تجربیات مادرانه🍊🧡

لینک را برای مادران عزیز انتشار دهید :

https://eitaa.com/joinchat/1856766867C21be890ec8

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
شیرخشک خارجی بگیر

با توجه به اینکه بچه من الرژیک هست و باید ازمون و خطا بشه که چه شیری بهش بسازه هم خودش داغون میشه موقع عوض کردن هم از نظر بودجه اصلا نمیصرفه خارجی ها ۴۰۰ به بالان هر ۴ روزز یکی...

عزیزم ماهم بچه شیر خشکی داشتم که از اولش شیر خشکی بوده یه فلاسک آب جوش بزار بالا سرت تمام سخت نگیر و در ضمن کم کم به شیر یارانه عادتش بده از یکسال به بعد شیر کمکی هست غذا اصلی 

البته دختر خودم تا چند ماه اول شیر خشک خورد بعد نخورد 

ولی انشالله این دومی از یک‌سالگی شیر خشکیش میکنم به هزار دلیل که برام راحتره تا شیر مادر 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

نکته‌منفی دومشم اینه که وسط خواب خوش باید بیدار شی اب سرد و گرم کنی تا شیر درست کنی همین که از تخت ...

آب ولرم رو تو فلاکس بزار بالا سرت آماده 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
جدی راحت گیر میاد؟ باید یکی رو پیدا کنم‌اونجا فامیل دور داریم

من آخر شبا به دخترم میدم که شب خوب بخوابه آره دونه 80تومنه سری آخر شوهرم دوتا گرفته بود چیزی تا الان نگفته که کم شده 

شیر خشک یارانه چیهچجوری میدنبه همه‌میدن؟

نمی‌دونم قشنگم ولی خیلی ارزون اونا که دو قلو دارن میدن و منم برای دخترم مدتی می‌خریدم ازشون 

خیلی ها شیر خودشون میدن بچه ولی شیر یارانه میگیرن میفروشن 

در مورد شیر خشک اپتامیل ببین هیچ چیز خاصی نداره فقط طعمش خوشمزه هست وگرنه دختر شما اگه مشکلی داشت قطعا ببلاک یا شیر خشک دیگه دکتر میدادش 

اپتامیل تو نت بزن بخون من به دخترم میدادم فقط میگن طعمش خوشمزه هست همین چیز خاصی درش نیس تو اینستا من دیدم انواع شیر خشک توضیح میده اگه پیدا کردم عکسش میگیرم می‌فرستم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

جدی راحت گیر میاد؟ باید یکی رو پیدا کنم‌اونجا فامیل دور داریم

اگه اینستا داری اونجا راحت شیر خشک بخر نمیخاد کسی بخره که نتی سفارش بده چند تا میاد