2777
2789
عنوان

چهل سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 67 پست
منم ۶۴ هستم ، فقط از هفت سالگی یه کیف به دست یا مدرسه یا دانشگاه و الان کار .ازدواج هم نشد . یه پرای ...

منم تا phd خوندم بر میگشتم انقدر تو دانشگاه نمیموندم... الانم شاغلم ولی شرکت خصوصی دیگه بعد بچه همین شغلم معلوم نیست چی بشه... 

Nothing special...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دنبال علایق برو نه حرف مردم ، لذت ببر ، قانونی برات نیست . اشتباه من بود ، خیلی ها حسرت منو می کش ...

من نوزده سالمه ولی با حرفتون خیلی موافق نیستم

متاسفانه شرایط کشور طوریه نمیشه رفت دنبال علاقه

باید دنبال چیزی رفت پولش توش باشه

وگرنه باید از گشنگی بمیریم

علاقه هم خاک کنیم

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

چیزی که توی محیط کار خیلی آزارم می داد همین بود. دیدن سهمیه ای ها و آدم هایی که با یک تلفن سریع موق ...

دیدن آدموهای بد حالمو خراب می کنه ، بد جوری هم ، خجالت نمیکشن ، من ببخشید مثل خر کار می کنم ، همکاران و رییس و دکتر های  متاهل دارای فرزند و پا لب گور نشستن با دختر ها بخو بخند می کنند و اینطوری روزگار می گذرونند ، دیوونه شدم میخام بکشمشون

رفت و آمد کرایه ماشین خونه اجاره ، کمک زیاد به والدین و خرید ماشین که چپ شد و داغون شد

برادر من شما مشكلاتتون يهو زياد شد و بدبياري اوردين 

الانم بخاطر اين ناكامي افسرده شدين 

خيلي ها از ٤٠ سالگي استارت ميزنن 

بجاي دارو ورزش كن 

براي خودت وقت بزار دو شيفت كار كن 

تو همون روسنا كه كار ميكني دنبال زن باش 

براي درامدت برنامه بريز 

اينجوري پيش بري قطعا تا يه چهار سال اينده هم وضع مالي هم روحي عالي ميشي  

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد