2777
2789
عنوان

چهل سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 67 پست
آآزمایشگاه، با همکارانی که همشون سهمیه ای هستند و یه مشت آدم کثیف همکار

چیزی که توی محیط کار خیلی آزارم می داد  همین بود. دیدن سهمیه ای ها و آدم هایی که با یک تلفن سریع موقعیتشون عوض می شد و من کشش نداشتم . الآن میگم چقدر همسرم صبور است. توی محیط کار می بینه و به خاطر ما چیزی نمیگه

همکارهای من حسود بودند برای هم می زدند. اصلا راضی نبودند و فقط دنبال حذف دیگران و با زبون و تلفن و ... بالا کشیدن خودشون بودند

من تصمیم گرفتم کمتر بخورم ولی اونا را نبینم

خوب جای من بودی ، درک می کردی که چرا اینطوری شدم ،

عزیزم ناراحت نشو

خیلی بده آدم تو مشکلاتی که مقصر 90 درصدش خودش بوده کشورشو خراب کنه

الان خیلیا این حرفو میزنن ولی وقتی به زندگیاشونو نگاه می کنی می‌بینی مقصر وضع موجود خودشون بودن

بازم روحیه رو حفظ کن

امید و انرژی مثبت به خودت بده

خیلیا از 40 سالگی به بعد زندگی کردن شون شروع میشه

توکل بر خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب جای من بودی ، درک می کردی که چرا اینطوری شدم ،

چرا ازدواج نکردی 

حداقل شغل ثابت داشتی اگه ازدواج کرده بودی این قدر ناامید نبودی.  زن که بیاد زندگیتو جمع. و جور میکنه.  

بچه نمیخوای نیار.  کی گفته هر کی ازدواج کرد باید بچه. بیاره. 

ولی ادم همیشه نیاز له یه همدم داره 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

مشکل شما پول نبود. همکارهای شما هم حقوق متل شما می گیرند. اونها هم متل شما!!!

همکاران من تو شهر خودشونن من ۱۵ ساله برای رفتن به سر کار ۶ ساعت راه میرم ، تو تابستان و زمستان. 

آدم خسته نمیشه ؟ تازه اینها همسون سهمیه ای هستند ، مسعول کثیف ما ، ۶۰ سالش شده ۳۰ سال دست به سیاه و سفید نزده   الان وارم شیفت تحویل میدم ، بحث خانم ها و آقایان مجرد گل کرده دم صبحی و من باید با خواب آلودگی و خستگی رانندگی کنم ، حس بدیه که بین مفت خورها باشی ،

چرا ازدواج نکردی حداقل شغل ثابت داشتی اگه ازدواج کرده بودی این قدر ناامید نبودی. زن که بیاد زندگیتو ...

عه کاربری آقاست؟ 

من فکر کردم خانومه😂

پس اگه اینطوره که مقصر 100 درصد وضعش خودشه

چرا ازدواج نکردی حداقل شغل ثابت داشتی اگه ازدواج کرده بودی این قدر ناامید نبودی. زن که بیاد زندگیتو ...

چون تو شهر های دور کار می کردم ، برادرم فوت شد و مادرم بستری ، کسی نبود و من نمیتونیتم جایی بمونم .

همکاران من تو شهر خودشونن من ۱۵ ساله برای رفتن به سر کار ۶ ساعت راه میرم ، تو تابستان و زمستان. آدم ...

خب چرا تو همون شهر خونه نگرفتی؟ 

مگه اجاره ی یه سوئیت 30 متری چقدره مگه؟ 

چرا هر کی موفق و پولداره همه بهش میگن سهمیه ای و پارتی دار و فلان

بعدم می‌بندن شون به فحش

مگه چقدر سهمیه دار داریم که هر کی کنکور قبول نشده میگه سهمیه ای جاشو گرفته

تو اداره همینو میگن

حتی عروس عموی من پسرش سمپاد قبول نشده می گفت سهمیه ای ها جای بچشو گرفتن

در حالی که دخترمن فقط با تلاش و پشتکار فراوان خودش سمپاد قبول شد بدون هیچ سهمیه ای

گویا آقا هستید شما.چی بگم برادر،دوست هر چی!!بی پولی و سختی همه کشیدیم کم و بیش.همین الان من پا درد د ...

میدونی تو زمان کرونا که همه خونه بودید ما اینجا   تو بیمارستان ، یه جوری زندانی بودیم ، تل ۳۸ سالکی درس و سربازی و بعد چند سال کار تصادف شدید . همین الان به زور می نویسم . به خدا قسم در زمان کرونا به اندازه ۲۰ نفر کار کردم و آخرش بیهوش شدم ، تصادف کردم و یه پراید داشتم که اونم رفت

چون تو شهر های دور کار می کردم ، برادرم فوت شد و مادرم بستری ، کسی نبود و من نمیتونیتم جایی بمونم .

خدا برادرت رو رحمت کنه

تو شهر محل کارت خونه بگیر مادرت رو با خودت ببر

خونه ی مادرم بده اجاره خرج و مخارجش تامین بشه

تا اینجایی که گفتی کشور اصلا دخیل در مشکلاتت نبوده

خب چرا تو همون شهر خونه نگرفتی؟ مگه اجاره ی یه سوئیت 30 متری چقدره مگه؟ چرا هر کی موفق و پولداره همه ...

باید اداره باشی تا ببینی . دلیلشو گفتم ، خونه گرفته بودم به خاطر سکته پدر پیرم ، فوت برادرم و جنون و بستری مادرم ، مجبور به  رفت و امد شدم که تصادف هم منو بهدجمعشون افزود

خدا برادرت رو رحمت کنهتو شهر محل کارت خونه بگیر مادرت رو با خودت ببرخونه ی مادرم بده اجاره خرج و مخا ...

حرف زیاده ، نمیشه گفت 

جایی که من کار می کنم ، شهر نیست ، یک منطقه روستایی خیلی دوره ، کسی اینجا نمییاد

میدونی تو زمان کرونا که همه خونه بودید ما اینجا تو بیمارستان ، یه جوری زندانی بودیم ، تل ۳۸ سالکی ...

خدا اجرتون بده

ما هم در صف اول کرونا بودیم

وبارها کرونا گرفتیم و الانم با پیامدها و عوارض کرونا درگیریم 

آب آوردن ریه درگیری با

فشار خون ودرنتیجه گشاد شدن قلب

نارسایی کلیه ها در اثر همون کرونا کوفتی

خیلی ها زندگی شونو از دست دادن

مال شون رفت جان شون رفت

ولی هنوزم امیدوار دارن زندگی می کنن

چون خداوند فرموده ما انسان را در سختی آفریدیم

به قول شاعر

رو قوی شو اگر راحت جهان طلبی

باید اداره باشی تا ببینی . دلیلشو گفتم ، خونه گرفته بودم به خاطر سکته پدر پیرم ، فوت برادرم و جنون و ...

با همه ی این سختی ها و گرفتاری ها که همه مون درگیرش هستیم گاهی بیشتر گاهی کمتر

اصلا درست نیست بگی کشور باعثش بوده

این مشکلات عمومیه و شما حتی در مرفه ترین کشور دنیا هم زندگی می کردی این اتفاقات ناگزیر بود

توکل بر خدا کن از قدرت لایزال الهی مدد بگیر