2777
2789
عنوان

چهل سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 67 پست
و من در آستانه چهل سالگی در به در مراکز ناباروری برای ivf 😁😁😁 تازه اولین بچه

الاهی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
منم ۶۴ هستم ، فقط از هفت سالگی یه کیف به دست یا مدرسه یا دانشگاه و الان کار .ازدواج هم نشد . یه پرای ...

مجردی عزیزم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

عیب نداره بهتر. نصف همین سفیدیا از دست خانواده شوهر بود🤦‍♀️😄

افسردگی گرفتی درمان کنتو 40 سالگی تازه شور زندگی پیدا می کنیچون ثمره های زندگیت بزرگ شدن و دنبال زند ...

ثمره کجادبود ؟؟ مجردم !😅 همین بهتر که مقطوع النسل باشم ، تو این کشور ، گناهه والله آدم به دنیا بیاری !!! مگه این که بچه پولدار یا بچه آقازاده باشی وگرنه بچه بیچاره چه گناهی داره که تاوان عشق و شهوت منو بده

شما تشکیل خانواده دادید؟

همسر و بچه دارید؟

چون زندگی خانوادگی موتور انگیزه و حرکت آدمی ست.البته می‌دونم بعضی زندگی ها که اوضاعشون خوب نیست خودش باعث افسردگی و سرخوردگی میشه ولی در کل طبق بررسیها  آدمای متاهل در سنین بالاتر شادتر و امیدوارتر هستن.

من ۴۵ سالم هست . دو تا دختر ۱۷ و ۱۲ دارم که همه عشق و امید و نفس من به زندگی هستن.

همسر خوبی دارم که کنار هم با مشکلات و مسایل زندگی دست و پنجه نرم میکنیم و الان از سال اول زندگیم خیلی بیشتر دوستش دارم.

خودم بعد از اینکه بیست سال از دانشگاه رفتنم گذشته بود دوباره درس خوندن رو در رشته ای که سالها دوست داشتم شروع کردم.امسال کارشناسیم رو میگیرم و دارم میخونم برای ارشد امسال که اسفند ماه هست.

البته با وجود زندگی و بچه و امورات مدرسه و خونه سخت میرسم بخونم ولی تلاشمو میکنم اگر قبول شدم که خیلی خوشحال میشم و اگرم قبول نشدم شاید دوباره برای سال بعدی بخونم.

متاسفانه در ایران اینجوریه که آدما از چهل به بعد خودشون رو میبازن.

در حالیکه چهل به بعد تازه میفهمی از زندگی چی میخوای.

حتما کمک بگیرید از مشاور.احتمالا درگیر بحران میانسالی شدید.

عیب نداره بهتر. نصف همین سفیدیا از دست خانواده شوهر بود🤦‍♀️😄

برای من که اینا دیگه منم نیست ، از این تکرار مکررات خسته هستم . بیمارستان کار می کنم ، به این نتیجه رسیدم که زندگی باید روال طبیعی خودشو بره ، زندگی مصنوعی به درد نمیخوره ، این زندگی نبود که من فکر می کردم

شما تشکیل خانواده دادید؟همسر و بچه دارید؟چون زندگی خانوادگی موتور انگیزه و حرکت آدمی ست.البته می‌دون ...

بی پولی و دربه دری رو خدا رو شکر ندیدی ، وگرنه زندگی مثل سکه دو تا رو داره ، استرس اینکه بیخانمان بشی میدونی چیه؟

در آستانه 40سالگی ی پسر کلاس چهارمی سال بعدم میخوام ی دخمل بیارم اگه خدا بخواد😍😍زندگیم پر از سختی بوده ولی قشنگی هم داشته و اصلا ب سنم فکر نمیکنم ب پوستم و هیکلم خیلی میرسم و دوست دارم بالای صد سال عمر کنم اصلا دلم نمیخواد بمیرم😂😂 خلاصه ک سخت نگیرید زندگی رو سهم خودتونو هر جور شده از دنیا بگیرید حتی با ی آرایشگاه رفتن ناخن کاشتن 

منم۶۴ هستم دراستانه ۴۰ همش میگم چی بدست اوردم تمام ثمره زندگیم یه دختر ۷ سالس همین دوتا مدرک گرفتم ک ...

والله من نمیخام بچه دار شم . کشور مال پولداراس 

اونا اصلا مارو آدم حساب نمی کنند . دوست ندارم بچه بیارم ، غمگین باشه و آرزو به دل به خاطر اینکه نیاز خودم برطرف بشه . حمال ثروتمندان بشه ، نه نمیخام

در آستانه 40سالگی ی پسر کلاس چهارمی سال بعدم میخوام ی دخمل بیارم اگه خدا بخواد😍😍زندگیم پر از سختی ...

وضع مالی خوبی دارید ، لااقل فقیر نیستید که مثل من ۱۵ سال کار و ۶ سال درس بخونه و یه پراید گرازه که باهاش چپ کرده کل داراییش باشه

وضع مالی خوبی دارید ، لااقل فقیر نیستید که مثل من ۱۵ سال کار و ۶ سال درس بخونه و یه پراید گرازه که ب ...

کارت تو بیمارستان چیه عزیزم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍