2777
2789
عنوان

چهل سالگی

2059 بازدید | 67 پست

ای بابا !!! چقدر زندگی چرت بوده ، آدم تو سنین چهل میفهمه !!!! خوب که چی !! درس خوندیم ! عاشق شدیم ! کار کردیم ! الان مثل پرایدی که تو دست انداز افتاده و هر طرفش یه صدایی میده شدم ‌ 

چهل !!! بعدش پنجاه بعدش ۶۰ !!!! همین دیروز بود دانشگاه ! چقدر زود گذشت ! بیهوده است بیهوده . 

عمر زیاد هم به درد نمیخوره ، خودم بیمارستان کار می کنم . همه احساس ها و شور ها ، انگیزه ها و زیبایی ها ، همش کشک بود .

منم در استانه چهل هستم. 

ولی اینطوری فکر نمیکنم.  شما انگار خیلی بیشتر از من افسردگی داری

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم۶۴ هستم دراستانه ۴۰ 

همش میگم چی بدست اوردم تمام ثمره زندگیم یه دختر ۷ سالس همین 

دوتا مدرک گرفتم که الکی 

نه کاری نه خونه ای نه ماشینی نه پیشرفتی هیچی

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

ولی شاید باورت نشه موهای سفیدمو ک میبینم خوشم میاد میگم دختر جون بزرگ شدی جا افتاده شدی با تجربه شدی 🤍.  سنمو خیلی دوست دارم 

ولی از پیری زیاد و مریضی هاش بدم میاد دوست دارم ۵۰  ۶۰. دیگه تموم بشه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
منم۶۴ هستم دراستانه ۴۰ همش میگم چی بدست اوردم تمام ثمره زندگیم یه دختر ۷ سالس همین دوتا مدرک گرفتم ک ...

و من در آستانه چهل سالگی در به در مراکز ناباروری برای ivf 😁😁😁 تازه اولین بچه 

Nothing special...
ولی شاید باورت نشه موهای سفیدمو ک میبینم خوشم میاد میگم دختر جون بزرگ شدی جا افتاده شدی با تجربه شدی ...

خوب چهل و پنجاه خیلی هم فرق ندارند ، خصوصا در سن بالاتر ادم احساس می کنه سال ها سریع تر می گذرند ، برای من همین کافیه

و من در آستانه چهل سالگی در به در مراکز ناباروری برای ivf 😁😁😁 تازه اولین بچه

واللع منم هیچ بهتری نیستم تمام عمرمو دربدر بجه بودم 

ده سال طول کشید دخترم اومد دومیم میخواستم که دیگه نشد 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

منم۶۴ هستم دراستانه ۴۰ همش میگم چی بدست اوردم تمام ثمره زندگیم یه دختر ۷ سالس همین دوتا مدرک گرفتم ک ...

منم ۶۴ هستم ، فقط از هفت سالگی یه کیف به دست یا مدرسه یا دانشگاه و الان کار .

ازدواج هم نشد . یه پراید گرازه با بدنی خسته . 

به نظرم کافیه ، بیمارستان کار می کنم ولی اصلا به سلامتیم اهمیت نمیدم ، زندگی با قرص و دارو به چه دردم میخوره  وقتی سالم و جوون بودم کاری نکردم

خوب چهل و پنجاه خیلی هم فرق ندارند ، خصوصا در سن بالاتر ادم احساس می کنه سال ها سریع تر می گذرند ، ب ...

اره خیلی تند میگذره 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736