2777
2789
عنوان

دلم برای دختر داداششم میسوزه

1549 بازدید | 38 پست

داداشم یه دختر ۵ ساله داره که مادرش اصلا بهش رسیدگی نمیکنه  حتی ب دخترش یاد داده ک موقع دستشویی کردن خودشو نشوره این بچه همیشه بوی بد میده رفته بودیم مهمونی دختر داداشم اومد ب مامانش گفت من دستشویی شماره دو دارم بیا منو بشور بلد نیستم مامانش گفت به من چه خودت یاد بگیر  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور نمیکنم به هیچ وجهاگرم واقعیت داره شما الان باید وارد بشی و هرطور شده تو کله شون کنی در قبال بچه ...

والا هزار دفعه گفتیم دختر بچه عفونت مبگیره خودشو نشوزه میگه ادرار ضدعفونیه

مگه میشه 😐😐

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

زنداداشتون بیماری روحی ندارن ؟

چون یه بنده خدایی رو میشناختم مادر چون مشکل روان داشت متأسفانه بچه پنج سالش بلد نبود خودشو بشوره یعنی بهش یاد نداده بود ولی ماشاء الله به سرزبون مادر برای صحبت حریف نداشت که اونم از بیماری بنده خدا بود 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
چون از زبون خواهرشوهر میشنوم اونم جوری که هیچ جوره داداشش مقصر نیست و فقط زن دخیله. نمیتونم باور کنم ...

دیگه شستن دختر بچه ۵ ساله کار مادره فقط.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
والا هزار دفعه گفتیم دختر بچه عفونت مبگیره خودشو نشوزه میگه ادرار ضدعفونیه

بگو پس بیرون رفتنی ادرارشو نگه دار اسپری کن به دستات اگه همچین خاصیتی داره 

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

یه فامیلی هم اومد خونه ی ما اونم بچشون ۸ سالش بود و به شدت بو میداد بلد نبود خودش رو بشوره اصلا نمیشد از کنار این بچه رد شی تعجب کرده بودم پدر و مادرش بوش رو احساس نمیکردن ! اونم دختر بود

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
چون از زبون خواهرشوهر میشنوم اونم جوری که هیچ جوره داداشش مقصر نیست و فقط زن دخیله. نمیتونم باور کنم ...

داداشم دختر ۵ سالشو بشوره ؟ برا خانوده ما چیز زشتیه هرچند پدرش باشه ی سری حریمارو بچه باید از الان بدونه اگر پسر بود بله میشد پدرش بشورخ

مگه عمه نیستی می رفتی میشستی .مگه میشد مادر بچه شا نخواد 

چرا خواهر شوهر فوضول زندگی زن دادش میشد 😂😂😂

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

دیگه شستن دختر بچه ۵ ساله کار مادره فقط.

اره ولی مگه میشه پدرش هیچی نگه و چنین چیزی باشه؟؟ 

خواهره پدر فهمیده ولی خود پدر نفهمیده؟ 

اگر فهمیده و هیچی نگفته پس به اندازه مادر مقصره

باباش بهش یاد بده با برادرت صحبت کن بالاخره بچشه حالا که مامانش نمی کنه ولی من بودم اصلا و ابدا دخال ...

این دیگه دخالت نیست سلامتی بچه واجبتره

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶