2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه خودشو خانوادش قول ازدواچ بدن حتی تا خاستگاری پیش بیان من خانوادم در جریان قرار بگیره یهو بزنن ...

نه

نشده،نخواستن.پسندشون نشدی،قسمت هم نبودی

تجربه میشه برامون تاراحت دلمون روبه پسری که تعهدی بهمون نداره نسپریم

اینقدررررهم آویزون وخواروذلیل نباشیم

به درک که رفت

چی زیاده پسرخوب

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
خیلی سخته😔

میتونی

اهنگای غمگین گوش نده

من تتلو و ارمین اینا ک با طرف لجن برام کمک بزرگی بود

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نهنشده،نخواستن.پسندشون نشدی،قسمت هم نبودیتجربه میشه برامون تاراحت دلمون روبه پسری که تعهدی بهمون ندا ...

مشکل اینه بازور اومد تو زندگیم وگرنه من ادمی نبودم ک عاشق بشم براهمینه قلبم بدشکست 

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔
کو همش داره خدشبخت میشه من بدبخت تر میشم

اصلا به اون فکر نکن مطمعنم تاوان میده فقط به فکر خودت باش من مطمعنم دوباره شانس رو میکنه بهت فقط از دستش نده به ادمای دیگه هم فرصت بده اون تونست تو هم میتونی 

الان سرگرمه نمیفهمه ولی تو داری دوره ی سوگواری پشت سر میزاری بعدش حال تو خوبه اون تازه میفهمه چیشده ی جوری پیشرفت کن که بفهمه چیو از دست داده  

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
اصلا به اون فکر نکن مطمعنم تاوان میده فقط به فکر خودت باش من مطمعنم دوباره شانس رو میکنه بهت فقط از ...

مرسی قربونت برم کاش اینجوری باشه کاش حرفت بشه 

مشکل اینه بازور اومد تو زندگیم وگرنه من ادمی نبودم ک عاشق بشم براهمینه قلبم بدشکست

گفتم ماتاوان اشتباهات خودمون رومیدیم

اون شیطان بوده درلباس انسان

موفق شده ورفته

خداوندمیگه مانبایدگول شیطان روبخوریم

حالااشکال نداره

منم حال توروداشتم

پاشوهرچی توی دلت بنویس بعدپاره کن یاآتیش بزن وکمی باغرورتوی آینه باخودت حرف بزن

اون ازدواج کرده وداره کیف میکنه

توداری غصه میخوری؟!

چنان ازدواج کن کونش روتاته بسوزون

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
گفتم ماتاوان اشتباهات خودمون رومیدیماون شیطان بوده درلباس انسانموفق شده ورفتهخداوندمیگه مانبایدگول ش ...

کاش مثل گفتنش اسون بود چشم سعیمو میکنم مرسی از حرفات عزیزم❤

کاش مثل گفتنش اسون بود چشم سعیمو میکنم مرسی از حرفات عزیزم❤

من۳سال افسردگی همراه باخودکشی کشیدم

بدترازحال تورو

پس باتجربه الانم میگم

کاش آویزیونش نمیشدم

به درک که رفت

خداوندبهتربرات میخواد

من۳سال افسردگی همراه باخودکشی کشیدمبدترازحال توروپس باتجربه الانم میگمکاش آویزیونش نمیشدمبه درک که ر ...

الهی بمیرم برات تاوانشو نداد؟

اگ وجود داشت نمیزاشت یه لاشی بیاد تو زندگیه یه ادم ساده و پاک

اون آدم ساده و پاک تقصیر خودشه تا اعتماد به نفس و مهارت شناختو یاد نگرفته وارد رابطه میشه بدون شناخت وابسته میشه پسرا خصوصا پسرای ایرانی خاصیتشونه بالای ۹۰ درصد دنبال وقت گذرانی با دختران نه ازدواج

الهی بمیرم برات تاوانشو نداد؟

نه خوشبخت شد

من گزینه مردم روانتخاب کرده بودم

همین دوستی وعلاقه قبل عقدخیلی اشتباه هستش