2777
2789
کاش خدا بود میدید

باور کن خیلی بد دلمو شیکوند خیلی کوچیک شدم وقتی رفت با یکی دیگه منم اذیتش کردم دلم خنک شه بعد دوسال خوابشو دیدم صورتش داشت میسوخت با اتیش  چند روز بعد استوری گذاشته بود اونم خواب منو دیده بوده چندتا استوری پشیمونی و دلتنگی هم گذاشت اما چه فایده من دیگه ازش میترسم دلم میخواد عاشق یکی دیگه بشم و میشم

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷ماه گذشته همش داره سخت میشه جلو چشام خوش زندگی میکنه ولی من نابود شدم

می فهمم.سخته.

منم تجربه داشتم.حتی مریض شدم.وسواس فکری و ترس شدید اومد سراغم.رفتم مشاوره و یه مدتی هم دارو مصرف کردم.تقریبا یک سال طول کشید که آروم شدم.اما فراموش نکردم

اگ وجود داشت نمیزاشت یه لاشی بیاد تو زندگیه یه ادم ساده و پاک

همسرت بوده؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
پس این خدایی ک میگن کو؟

چند وقت باهم بودید

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

باور کن خیلی بد دلمو شیکوند خیلی کوچیک شدم وقتی رفت با یکی دیگه منم اذیتش کردم دلم خنک شه بعد دوسال ...

الهی بمیرم برای دلت 

قطعا همینطوره بازم عاشق میشی ایشالا و بهترینا نصیبت بشه

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔
می فهمم.سخته.منم تجربه داشتم.حتی مریض شدم.وسواس فکری و ترس شدید اومد سراغم.رفتم مشاوره و یه مدتی هم ...

اگ خدایی وجود داره و میبینه الهی نگذره ازشون

الهی بمیرم برای دلت قطعا همینطوره بازم عاشق میشی ایشالا و بهترینا نصیبت بشه

دور از جونننن توهم عاشق میشی دوباره سعی کن فقط به بدیاش فکر کنی

به قول معروف حال یک دل را اگر کردی خراب اماده باش 

اشک چشم دل شکسته خانه ویران میکند:)

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
نه

پس تواشتباه مال مردم روبرداشته بودی

اگرهمسرت بوده تاوان میبینه ولی درغیراین صورت نه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
دور از جونننن توهم عاشق میشی دوباره سعی کن فقط به بدیاش فکر کنیبه قول معروف حال یک دل را اگر کردی خر ...

کو همش داره خدشبخت میشه من بدبخت تر میشم 

اگ خدایی وجود داره و میبینه الهی نگذره ازشون

قطعا می بینه.

در مورد من الان می دونم اون آدم به شدت بی آبرو شده و همه فهمیدن چه کاره ست و در حق دخترها چقدر ظلم کرده.حتی مجبور شده استعفا بده از کارش.

پس خدا حتما می بینه.

سه سال

میگذره ۷ ماه برا ف اموشی کمه

بعد حس ترجیح داده نشدن ادمو دیوونه میکنه

سعی کن ب خودت بیای ب خودت برس حالتو خوب کن خودتو دوس داشته باش

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

پس تواشتباه مال مردم روبرداشته بودیاگرهمسرت بوده تاوان میبینه ولی درغیراین صورت نه

اینکه خودشو خانوادش قول ازدواچ بدن حتی تا خاستگاری پیش بیان من خانوادم در جریان قرار بگیره یهو بزنن زیرش این دل شکستن نیس؟