2777
2789
عنوان

اورثینگ🤦‍♀️

78 بازدید | 14 پست

خستهههه شدم دیگه هر شب تا صبح بیدارم و مدام اورثینگ میکنم حالت بی قراری دارم و مضطربم همش فکرای بیخود فکر اینده، گذشته...

فکر اتفاق هایی که هنوز نیافتاده 

کسی واقعا راه حلی داره؟ چطور این ذهن لعنتیمو کنترل کنم کل ارامش و زندگی منو ریخته به هممم😑

تو ذهنم مدام از این شاخه به اون شاخه میپرم نزدیک صبحه تو این فکرم کسب کار جدید شروع کنم بعد میگم اصلا فردا هرچی لباس دارم باید بریزم بشورم😐

این چه مرضیه من دارم؟؟؟

دقیقا منم همینم حس میکنم یکی دیگه داره توی من زندگی میکنه و مغزمو کنترل میکنه

فکرای بیخود و منفیییی

ترس اضطراب

سناریو میچینه مغزم واسه چیزایی ک هنوز نشده

استرس چیزاییو دارم ک هنوز اتفاق نیوفته

یه چیز مثبتم از مغزم نمیگذره ها

فقط بد و منفی

خدایا منو یک روز قبل رفتنش بیار پیش خودت♥️
دقیقا منم همینم حس میکنم یکی دیگه داره توی من زندگی میکنه و مغزمو کنترل میکنهفکرای بیخود و منفییییتر ...

وای دقیقااا😑 حتی وقتی میام به به چیز خوب فکر کنم و یه برنامه تو ذهنم بچینم اصلا اخرش رو خوب نمیتونم ببینم حتما تهش باید منفییی و شکست باشه😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اورثینگ نمده؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
وای دقیقااا😑 حتی وقتی میام به به چیز خوب فکر کنم و یه برنامه تو ذهنم بچینم اصلا اخرش رو خوب نمیتونم ...

هیچکس نمیتونه درکت کنه

ولی من سه ساله همینم

حتی دست ب خودکشی زدم

از صدای سرم متنفرم

از ادمی گ درونمه متنفرم 

خدایا منو یک روز قبل رفتنش بیار پیش خودت♥️
نوشخوار فکری

😁😂🤣🤣

بسم الله

سرصبحی بیشترگیج شدم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
عذابهباید پیش روانشناس بریممن دارم روانی میشم

منم تصمیم دارم روانشناس برم چون ذهنم تمااااما کنترل منو دستش گرفته و انگار داره بازیم میده

نمیدونم چمه واقعا... اتاقمو مرتب می‌کنم ذهنم یهو میگه که نه اونجور که باید مرتب نیست و من دوباره همه چیز رو میریزم و از اول مرتب میکنم❤️‍🩹😕 

این یه طرف... اصلا نمیتونم به موفق شدن و پیشرفت فکر کنم

انگار ذهنم همیشه بهم میگه تو شکست میخوری تو نمیتونی 

ته همه چی بده همیشه☹️

عزیزم حتما باید درمانو شروع کنی حتی بنظر من دارودرمانی و روان‌درمانی رو کنار هم انجام بده

همین کارو میکنم چون واقعا دیوونه دارم میشم

اصلا نمیدونم چمه 

روزی صد دفعه بی دلیل تمام وسیله هامو جا به جا میکنم لباس هایی که تمیز هستن رو میشورم روی ظاهرم خیلی حساس شدم‌ 

همچین حسی دارم که ‌نگار هیچ وقت هیچ چیزی ایده ال و سر جاش نیست و مدام میخوام همه چیز رو تغییر برم و ایده ال کنم

دقیقا نمیدونم چه مریضیه این

همین کارو میکنم چون واقعا دیوونه دارم میشماصلا نمیدونم چمه روزی صد دفعه بی دلیل تمام وسیله هامو جا ب ...

خب اینا میتونه نشونه‌ی وسواس باشه حتی اصلا اسمی هم روش نذاریم اینا اضطرابتو بالا میبره 

اضطرابت هم که بالا میره بدنت شروع میکنه به هشدار دادن 

پس حتما پیگیریش بکن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز