2777
2789
عنوان

یه عروس داریم 😕😕

1774 بازدید | 116 پست

سلام بچه‌ها.یه عروس داریم که همیشه تیکه میندازه .همش دنبال منه.اگه بعد مدتها زنگ بزنه میدونم میخاد یه حرف ناجوری بزنه .خدا نکنه یه حرفی جلوش بزنی حتمآ بعدها ازش استفاده می‌کنه.

همش از قوم و خویشای  ما بد میگه.و محاله بری خونش از ما یه عیبی پیدا نکنه و نگه.....نمیدونم چرا اینجوریه😕نمیدونم چه رفتاری باید داشته باشم باهاش.....کمکم کنید.

زن شاد،زنی نیست که هیچ گونه نگرانی ندارد.زن شاد،زنی است که نگرانی دارد ولی نمیگذارد نگرانی ها او را شکست دهند....💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخاطر آرامش برادرت نادیده بگیر رفتاراشو

خب دیگه خسته شدم😯

حتی گاهی تیکه به شوهر و بچه منم میندازه

زن شاد،زنی نیست که هیچ گونه نگرانی ندارد.زن شاد،زنی است که نگرانی دارد ولی نمیگذارد نگرانی ها او را شکست دهند....💖

شاید ازتون دلخوری داره درموردش حرف نزده یا حس خودکم بینیه یا خودشیفتگیه بهتره وقتی متلک میگه بگین منظورتون ازاین حرف چیه یاچرااینومیگین ؟اگه قابل گذشته بگذرین به خاطربرادرتون

ديروز عروستون تاپيك زده بود ميگفت يه خواهر شوهري دارم دور از جون دشمنام 😂😂😂

بخدا ار اول همینجوری بود....انگار میخاست گربه رو دم حجله بکشه...هنوزم ول کن نیست

yek bar jedi begoo aros hasti va jato bedon, dafe dige tohin koni talaghet midim     ...

اگه خواهرشوهرای ما این و بگن ما تو نی نی سایت غوغا میکنیم

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 
عین عروس ماس. ماهم انقد بی زبونیم هیچی نمیگیم الان چن ساله کلا خونش نمیریم فقط واس عید میریم. وقتی ...

منم گاهی به همین نتیجه میرسم....اما دلم نمیاد😳