2777
2789
عنوان

لطفا بیایین هیز بودن اطرافیان

329 بازدید | 18 پست

سلام خانوما. حقیقتا ی موضوعی ذهنمو درگیر کرده. تصمیم گرفتم اینجا بیانش کنم شاید یه چند نفر راهنماییم کنن، حقیقتا ما با خانواده عموم زیاد رفت و آمد داریم و صمیمی هستیم، من یک دختر عمویی دارم که ازدواج کرده و دوتا بچه داره، شوهر این دختر عموم کلا آدم ساکتیه بنده خدا ما بدی ازش ندیدیم اما یه مدته حس میکنم بد نگاه میکنه، نگاهاش عجیب و غریبه. جوری که من معذبم میشم مثلا امشب سر سفره شام سرمو آوردم بالا دیدم زل زده به من، اون لحظه من خیلی معذب شدم کلا پاشدم از سر سفره. یا زمانی مهمان ما بودن، دخترش که 5 سالشه، آمد تو اتاق بهم گفت. ( بابام داشت نگاهت می‌کرد)من خیلی شوک شدم. من آدم انچنان خشکی نیستم اما حس میکنم نواهای ایشون بده، شاید هم دارم قضاوت میکنم یا زیادی حساس شدم، نظر شما چیه؟! چجوری رفتاری کنم؟ 

مجردی؟.

باهات هم حرف میزنه الکی سر صحبت باز کنه ؟ یا به یه بهانه ای که مجبور بشی بخواد شمارت بگیره؟

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردی؟.باهات هم حرف میزنه الکی سر صحبت باز کنه ؟ یا به یه بهانه ای که مجبور بشی بخواد شمارت بگیره؟

بله مجردم. ایشون کلا ذاتا آدم ساکتیه، خیلی کم حرفه. با هیچکس زیاد هم صحبت نمیشه، منم معمولا کلا توی جمع خانوما هستم 

بچه ۵ ساله چ میفهمه این چیزارو

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بله مجردم. ایشون کلا ذاتا آدم ساکتیه، خیلی کم حرفه. با هیچکس زیاد هم صحبت نمیشه، منم معمولا کلا توی ...

اها خوب پس نگران نباش فعلا خطری تهدید نمیکنه چون من خودم همچین اتفاقی افتاد برام و بجایی رسید که طرف به هر بهانه ای پیام میداد و میخواست مخ بزنه خیلی حس بدیه حتی همون احساسی که تو دلت به آدم دست میده دیگ به شوهرم گفتم پیامش داد طرف رید به خودش.ولی خیلی حس و حال مزخرف و سختی داره. سعی کن از این به بعد تو دیدش نباشی همیشه یه جوری بشین که یه نفر باشه که نبینتت

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
اها خوب پس نگران نباش فعلا خطری تهدید نمیکنه چون من خودم همچین اتفاقی افتاد برام و بجایی رسید که طرف ...

اصلا قبلا اینجوری نبود، ی چند وقتیه اینجوری شده، من هربار سرمو میارم بالا میبینم زل زده به من، خب منم واقعا معذب میشم و اینکه دوست دارم تا به الان قضاوت اشتباه کرده باشم و ایشون نیتی نداشته باشه. 

یاد دوستم افتادم هر وقت یکی نگاهش میکرد اینقدر زل میزد بهش تا اون طرف از رو بره 😂

خوبی حیوانات اینه که میدونی با چه حیوون کشنده ای طرفی ولی بدی بعضی آدما اینه که نمیدونی با چه نوع حیوونی طرفی (درخواست دوستی با مرد پذیرفته نمیشه)

ولش کن اصلا نگاش نکنبی محل باش ب نگاهاش اهمیت ندهخودشو جم کنه بلخرهدیدی خیلی نگات میکنه یه چشم غره ی ...

من تا میبینم داره نگاه میکنه، رومو میکنم ی طرفه دیگه، یا جایی میشینم که توی دیدش نباشم و کلا هم سرسنگینم

من خدایی نمیتونم زل بزنم تو چشا آدمی که زن داره....

خب آره قضیه اش جداست خو منم عمم جوونه و یه دختر 6 ساله داره شوهرش همش بهم زل میزنه و هر وقت تو حیاتی یا جایی میرم دنبالم میاد خیلی حالم ازش بهم میخوره ولی خودمو میزنم به اون راه یا با اخم نگاهش میکنم

خوبی حیوانات اینه که میدونی با چه حیوون کشنده ای طرفی ولی بدی بعضی آدما اینه که نمیدونی با چه نوع حیوونی طرفی (درخواست دوستی با مرد پذیرفته نمیشه)