2777
2789
عنوان

همکار لاشی

158 بازدید | 14 پست

بچه ها همکارم شمارمو داشت بعد ک از محیط کار اومدم بیرون ی چندباری سعی کرد ارتباط بگیره پسش زدم 

و بعدش گفتم بزار یکم حرف بزنم ببینم چی میگه 

۳روزی چت کردیم گف بریم بیرون گفتم باشه فلان روز بریم 

یهو گفت خونه میای ؟؟ 

اون مطمئن بود من همچین دختری نیستم چرا این حرفو زد ؟ تو طول اون مدت ک اونجا کار کردم با ‌کسی جور نشدم هیچ حجابم داشتم و سنگین بودم چرا این حرفو زد ؟؟؟ 

چت مونم خیلی عادی بود در حد سلام‌چطوری چیکار میکنی بود 

چرا یهو این طور کرد ؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت داری میگی همکار لاشی.

برای یه لاشی که این چیزا دلیل نمیخواد.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

چون تو اونطور نیستی دلیل نمیشه اون لاشی نباشه 

چرا همه چیو به خودتون.میگیرد الان باید متوجه بشی طرف از اون دختر بازهاست و بلاکش کنی و الکی هم خودتو گول نزنی و خام توجیه های که احتمالا در جوابت میده نشی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

شاید خواسته پای رفاقتو باز کنه بعدشم مردا براشون مهم نیس چادر داری یا نداری بیخیال طرف خوشش اومده از ...

یعنی چی طرف خوشش اومده ازت ؟ این خوش اومدنه یا دنبال سو استفاده س

یعنی چی طرف خوشش اومده ازت ؟ این خوش اومدنه یا دنبال سو استفاده س

چرا انقد سختش میکنی همه ی پسرا عاشق چیزای جنسی هستن تو وقتی خودت ذاتت خراب نباشه و چیز خراب نخوای اونم راهشو پیدا میکنه یا میره با میمونه تقصیر خودته واقعیتو بهش نشون نمیدی که ببینی واقعا عاشقته یا نه 

چرا انقد سختش میکنی همه ی پسرا عاشق چیزای جنسی هستن تو وقتی خودت ذاتت خراب نباشه و چیز خراب نخوای او ...

چجوری باید بهش نشون میدادم ک نمیخام ؟ 

من ک نفهمیدم چ واکنشی نشون بدم قاطی کردم فوشش دادم تا جون داشتم 

چجوری باید بهش نشون میدادم ک نمیخام ؟ من ک نفهمیدم چ واکنشی نشون بدم قاطی کردم فوشش دادم تا جون داشت ...

خب دیگه نشون دادی دیگه فقط امیدوارم خلو چل نباشه پسره دوباره بیاد دورت اگه اومد تهدیدش کن به پلیس

خب دیگه نشون دادی دیگه فقط امیدوارم خلو چل نباشه پسره دوباره بیاد دورت اگه اومد تهدیدش کن به پلیس

نه فحش ابدار دادم بش رفت ک رفت 

بنطرت دنبال سو استفاده بود ؟؟

نه فحش ابدار دادم بش رفت ک رفت بنطرت دنبال سو استفاده بود ؟؟

بنظرم پسرا تکلیفشون با خودشونم روشن نیس و از نظر من همه ی پسرا دنبال چیز میزای جنسی هستن فقط برای خواهرو مادرشون اونو ندارن