2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان ورمم خودشو نشون داده از ۶ ماه به بعده پاهام ورم داره. 

چقد ورم کردی؟ مثلا تو ماه ۶ حلقه ت دستت میشد؟

زن باید مغرور و خودخواه و بی درک و فهم باشه تا مرد زندگیش عاشقش باشه..😏

من اوایل ماه 5 ورم کردم رفتم دکتر فهمیدم فشارم بالاست 

ولی دیگه ورم نگردم تا الان که هفته 37 هستم ورم ندار

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

دو سه ماه اخر

ولی ماه اخر بیشتر

البته فقط انگشتام یکم تپل شد و پاهام

ماه اخرمم یه خورده بینیم

تا ۱۴۰۰ با محمد جواد و محمد باقر و محمد حسین. چیکار کنم دیگه پسر دوستم. خدا ایشالا بهم عطا کنه
تحرک داشته باشی و ترشی و شوری نخوری و مشکلی نداشته باشی ورم نمیکنی  چرا باید ورم کنی

والااا لب به نمک نمیزنم ولی دلم انار میخواد تند تند میخورم ...😟 تحرکم دارم ولی حلقم کمی تنگ شده کفشامم تنگ شده.. الان ماه ۶ هستم

اره دستام زیاد ورم نکرده .پاهام فقط ورم داره .بعدورم تو همه یه شکل نیست یکی خیلی ورم دراه یکی هم نه . بیشتر ربط داره به خوردن نمک  .من خیلی رعایت میکنم یعنی .فقط پاهام ورم داره .

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊

من ورم نکردم زیاد  ولی حلقمم ب دستم ی ماهیه دیگه نمیشه  ولی صورتم همونه 

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین
من اوایل ماه 5 ورم کردم رفتم دکتر فهمیدم فشارم بالاست  ولی دیگه ورم نگردم تا الان که هفته 37 ه ...

خوشبحالت😟

اره دستام زیاد ورم نکرده .پاهام فقط ورم داره .بعدورم تو همه یه شکل نیست یکی خیلی ورم دراه یکی هم نه ...

منم نمک اصلا نمیخورم..صورتم تغییر نکرده میگن بعد اینه اصلش

بیاین بگین دیگه😖

از ماه اول 😕

ورم صورت و چشم و سینه و بدن..

بعدش حلقه ام رو در آوردم ، بعدش النگو..

بعد کفش هامو 😄

از شدت ورم نمی تونستم حتی راه برم در ماه های آخر ، خیلی بارداری سختی داشتم😕

لبام سه برابر شده بود فکر میکردن پرتز کردم اونم مدل لب شتری😄

خوشبختانه هیچ مشکلی نداشتم ، ادم شدید من عادی بود!!! متاسفانه😐

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها