2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 44 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودمم تحملشو ندارم ولی میترسم دخترمو ازم بگیره خودشم همینو میگفت اخه وکیله

خب تا اونجایی که میدونم تا ۷ سال حضانت با مادره

مگر اینکه پارتی بازی کنه و نامردی کنه و...

به نظرم قبل از اینکه بهش بگی با یه وکیل که با شوهرت دوست نیست صحبت کن ببین چی میگه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
سلام خوبی میگم من وکیل هستم یهو اومدم این سایت تاپیک تو را دیدم، آیا میتونم کمکت کنم؟

سلام ممنون شما وکیل کدوم شهرید همسرم منم وکیله میتونم حضانت بچه رو ازش بگیرم 

سلام متاسفانه خیلی سخت ثابت میشه و بهترین راه برای خانم ها در این شرایط طلاق توافقی هستش

خیلی ممنونم خانوم وکیل♥️پس اگ مردم ناراضی باشه پس همون بهتر ک بشینم سرجام ؟چونکه بی فایدس اگ ناراضی باشه

خب تا اونجایی که میدونم تا ۷ سال حضانت با مادرهمگر اینکه پارتی بازی کنه و نامردی کنه و...به نظرم قبل ...

اینجا همه میشناسنش اگر بخوام وکیل بگیرم فردا میخوام با همسرم صحبت کنم توافقی جدا شیم

اره بخدا خوب بود بعد از بچه رنگ عوض کرد

خب خراب نکن زندگیو مشاور برو چندین ماه حداقل تلاش کن تا کارهای مشاور رو پیاده کنی و فرصت بده به زندگیت بعد فکر جدایی باش

خب خراب نکن زندگیو مشاور برو چندین ماه حداقل تلاش کن تا کارهای مشاور رو پیاده کنی و فرصت بده به زندگ ...

اخه نمیاد تنهایی رفتن من تائثر داره؟

امشب به شدت بد اخلاق شده بود تا من یه چیزی میپرسیدم یه چیزی میگفت نمیدونم چیکار کنم 

البته خیلی هم استرس داره ولی خب دلیل نمیشه بی اعصاب بشه

اخه نمیاد تنهایی رفتن من تائثر داره؟ امشب به شدت بد اخلاق شده بود تا من یه چیزی میپرسیدم یه چیزی میگ ...

همسره من راضی نبود ویس مشاور رو که در مورد بچه اش بود گوش کنه حتی! خودم تنها اینقدر از اینور و اونور مشاوره گوش کردم و از مشاوره کمک گرفتم خودمم خیلی خیلی منطقی باهاش حرف زدم تا تونستم عوضش کنم خیلی خیلی بی توجه بود به منو بچه‌ام پیرم درومد ولی الان راضیم ازش مثل قدیم نیست 

همسره من راضی نبود ویس مشاور رو که در مورد بچه اش بود گوش کنه حتی! خودم تنها اینقدر از اینور و اونور ...

جدی واقعا تائثر داشت

خدا خیرت بده 

بخدا بریدم دلم نمیخواد دخترم اینده اش خراب شع 

میگم دو سه سال پیرم درومد ولی تاثیر داشت، البته بگم همسره من خوب بود یهو عوض شد و بی توجه شد دوباره با تلاش من برگشت اما اگه کسی از اول زندگی یه جور باشه نمیدونم بهتر میشه یا نه،،، خلاصه اینکه تلاش نکرده جا نزن یکی دوماهه عوض نشده که بخواد یکی دوماهه هم تغییر آنچنانی بکنه پس صبور باش و توکلت به خدا باشه خیلی دعا کن انشالله که بهترین نتیجه رو میگیری یاده من میوفتی و دعام میکنی😄❤️❤️