2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 44 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امشب ناخنام بلنده خورد به دستش بخدا من ناخنام خیلی تمیزه اصلا کثیف نیست گفت بگیر ناخناتو گفتم نه این ...

شوهرمنم خیلی اذیتم میکنه خیلیییی دوتا بچه دارم دستم زیر ساطور😭

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

شرایط سختیه اما کلا ی مدت بعد از بچه دار شدن نظم زندگی بهم میریزه و آستانه تحمل آدم پایین میاد اگه شیر هم میدی که ضعیف و حساس هم میشی. باهاش صحبت کن اخلاقاش تاثیر بدی میزاره روی‌ خودت و بچه تون شاید اثر کنه اگه قبلا انقدر رفتاراش بد نبوده..

مثلا با خدا. و با ایمانو و تحصیل کرده بود من خیلی دقت کردم ولی خاک بر سرم

طوری میگن تو انتخاب هاتون دقت کنید ک انگار از اول میاد میگ من اقای گوه اخلاق. هستم و قراره این کارارو باهات کنم بعدشم مگ ادم میدونه داخل هندونه چیه قرمزه یا سفید شیرین یا بی مزه؟حرفامیزننا

دخترت نیاز به پدر و مادر داره که بالاسرشون باشه،چند سالی تحمل کن بعد این مدت هم مقدمات زندکی جداگانه ...

خودمم تو همین فکرم میدونم بچمو ازم میتونه بگیره کارش اینه کلا

طوری میگن تو انتخاب هاتون دقت کنید ک انگار از اول میاد میگ من اقای گوه اخلاق. هستم و قراره این کارار ...

بخدا. انقد که مثلا ادم خوبی بود که من اصلا باورم نمیشه  حتی برام گریه میکرد

شرایط سختیه اما کلا ی مدت بعد از بچه دار شدن نظم زندگی بهم میریزه و آستانه تحمل آدم پایین میاد اگه ش ...

خودشو علامه دهر میدونه اصلا فایدخ نداره دو باره حرف با م میکنه همش تو بحث ها نحقیرم میکنه

سلام خوبی میگم من وکیل هستم یهو اومدم این سایت تاپیک تو را دیدم، آیا میتونم کمکت کنم؟

خانوم وکیل کسی ک شوهرش خیانت نکنه دست بزن نداشته باشه و اعتیاد هم نداشته یاشه ولی اخلاقش بدباشه میشه ازش جداشد یادادگاه دوباره برمیگردونه بهمدیگ؟مصلا درحدی ک ن دوسش داشته باشی نه بتونی باهاش زندگی کنی بعد از کجاباید ثابت کنی ک نفقه نداده؟

به نظرم همون دست بزن دلیل کافی و قانع کننده‌ای برای جدایی هست محیطی هم که مادر از پدر کتک بخوره برای ...

خودمم تحملشو ندارم ولی میترسم دخترمو ازم بگیره 

خودشم همینو میگفت 

اخه وکیله 

خانوم وکیل کسی ک شوهرش خیانت نکنه دست بزن نداشته باشه و اعتیاد هم نداشته یاشه ولی اخلاقش بدباشه میشه ...

سلام متاسفانه خیلی سخت ثابت میشه و بهترین راه برای خانم ها در این شرایط طلاق توافقی هستش